Rózsaszín háromkerekű világító roller 3-4 éves lányoknak

Tudsz ennél lányosabb és menőbb közlekedési ezközt egyszerre? Ha nem, akkor ezt a rollert neked találták ki. Szuper lehetőség a haladásra és a lábaid erősítésére egyszerre. Csak hajtanod kell magad közben kormányozni, ilyen egyszerű. Három kerekű kialakításának köszönhetően akár egy 3-4 éves gyermek könnyedén használhatja, ugyanis nem kell vele annyira egyensúlyozni, így biztonságosabb is.
Legyen a tiéd a legmenőbb rózsaszín roller és legyél vele az aszfaltok királynője. Hajtsd magad és hagyd, hogy közben a menetszél lehűtsön. Ugye milyen jól hangzik? A kialakítása masszív, így bírni foglya a gyűrődést. Kerekei pedig forgás közben világít, hogy ne csak nappal, hanem este is kellően vagány legyél rajta. A kormány markolat gumírozott ezáltal nem fog csúszkálni a kezed rajta. Kormány magassága állítható, hogy meg tudd találni a neked legideálisabb méretet. A fékezése pedig a hátsó kerék fölötti műanyag elem lábbal való lenyomásával történik meg. Legyen ez a szuper roller a kedvenc utazóeszközöd a nyárra.
A roller fogantyújának a magassága kb. 60 cm
A háromkerekű roller első kerekének átmérője 12 cm, a hátsóké 8 cm
A termék súlya 0,8 kg
Maximális terhelhetősége 40 kg

11 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Korcsoport

Fiúknak vagy lányoknak?

Anyaga

Műanyag, Fém

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Változatok:

Rózsaszín

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: