Lego Ninjago: Sárkánykő Szentély (71819)

LEGO® NINJAGO® Sárkánykő szentély játék 6 NINJAGO-szereplő minifigurájával, játékra és kiállításra egyaránt.
Ha a gyermeked szereti a NINJAGO® Sárkányok birodalma című tévéműsort és a kalandos játékokat, akkor nem fogsz melléfogni a LEGO® NINJAGO® Sárkánykő szentély (71819) szettel! Ez a LEGO® kockákból építhető játékkészlet olyan valósághű jellemzőkkel rendelkezik, amelyekkel a 13 éves vagy annál nagyobb fiúk és lányok megépíthetik, játszhatnak vele, és kiállíthatják a látványos modellt. A szett telis-tele van interaktív tulajdonságokkal és funkciókkal, amelyek tökéletesen alkalmassá teszik arra, hogy hosszú órákon át lehessen vele játszani, vagy hogy a gyerekek egy polcon vagy az éjjeli szekrényen állítsák ki ezt a magával ragadó modellt.
A készletben található egy kősárkány, egy gyakorlóteret, amelyet egyik oldalról a másikra lehet mozgatni, miközben a karakterek csatáznak, egy vízesést, egy cseresznyefát, egy könyvtárat tekercsekkel, könyvekkel és teáskészlettel, valamint egy titkos helyiséget, amelyet úgy fedhetsz fel, hogy benyomod a könyveket a könyvtárban.
A megépíthető modellhez 6 NINJAGO-szereplő minifigurája tartozik: Lloyd mester egy botkiegészítővel, Wu mester lándzsával, Nya 2 katanával és egy pár nindzsatőrrel, Kai 2 katana- és egy kardkiegészítővel, Euphrasia botkiegészítővel és Lord Ras a kalapácsával. Minden a gyermekek rendelkezésére áll, hogy izgalmas nindzsacsatákat játsszanak el.
Ez a szuper LEGO szett remek ajándék lehet olyan gyermekeknek, akik imádják a kalandos játékokat és a sárkányos játékokat. Nézd meg a többi megépíthető, gyerekeknek készült kalandos játékot a LEGO® NINJAGO választékban, amelyek robotokat, járműveket és templomokat tartalmaznak az izgalmas kalandokért. Mindegyik kalandos játékszett megépíthető a LEGO Builder alkalmazással, amely egy könnyű és intuitív építési kalandon kísér végig téged és a gyermekedet.

47 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg1620 g
Csomagolás mérete (kb.)10 × 36 × 38 cm
Korcsoport

Márka

Fiúknak vagy lányoknak?

Anyaga

Műanyag

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: