Barion Pixel
Shopping Cart

Információ

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06 30 890 7224
E-mail: info@jatek.hu

Social Média

Legjobb ajándékok 1-3 éves lányoknak és fiúknak

Összeállításunkkal próbálunk segítséget nyújtani a szülőknek, nagyszülőknek és mindenkinek, aki a lehető legjobb ajándékot szeretné kiválasztani gyermekének.

Ebben a részben az 1-3 éves fiúknak és lányoknak való szuper ajándék ötleteinket szeretnénk megosztani, melyek nem csak karácsonyra, hanem születésnapra és bármely más alkalomra is kiváló választás. Ennek a korosztálynak, mivel még kicsik, célszerű az egyszerűbb játékokat választani. Ilyen ajándék lehet a plüss figura, mely minden gyermek életének az egyik elmaradhatatlan kelléke. Barátként is funkcionálnak, akiket szívesen visznek magukkal napközben vagy bújnak hozzájuk esténként. A kicsik nagyon szeretik az állatos plüssöket, legfőbb képpen az édes kis plüss kutyusokat. Nekik teljes szívből tudjuk ajánlani a Nasikákat.

Illetve nagy kedvenc a kisgyerekek körében Bing nyuszi plüss figura a Bing és Barátai meséből, mely 20 cm-es és 25-cm-es méretben lehet a picik hűséges kis társa.

A kicsik imádják a kedvenc meséjükből lévő plüssöket, mivel így újra tudják játszani a történetből a kedvenc részeiket, ezzel fejlesztve a picik kreativitását és képzelő erejét. A legkisebbeknek a Baby Shark plüssfigurákat, a kicsit nagyobbaknak pedig a Mancs Őrjárat meséből ajánljuk a hősöket.

Már pici korban érdemes játékosan fejleszteni a gyermekek készségeit. Szerencsére már vannak olyan készség fejlesztő játékok, melyek nem csak szórakoztatják, hanem játék során fejlesztik a babák képességeit. A finommotorikus képesség, a kézügyesség és kreativitás fejlesztésére a Clemmy 24 db-os puha építőkockákat tudjuk ajánlani:

Ennek a korosztálynak már lehet vinni puzzle-t ajándékba, viszont még csak az egyszerűbbeket érdemes, a Headu márkának vannak kimondottan piciknek gyártott kirakói, melyek segítségével megismerkedhetnek a színek és az állatok világával, emellett pedig a logikai készségüket is fejleszti.

1-2 éveseknek

2-3 éveseknek

Illetve a Clementoni gyártónak vannak a legkisebb korosztály számára is elkészített kirakósai. A legkedveltebb közülük pedig a Baby Shark my first puzzle, amit imádnak a kicsik.

Ha pedig egyedibbet választanál egy sima puzzle-nél, vannak nagyon jó habszivacsból készült kirakók, melyek segítenek a gyerekeket megismertetni a számokkal, gyümölcsökkel vagy akár a járművekkel is.

Tudjuk, hogy a kicsik fürdetése néha egy kész harci feladatnak tűnik, éppen ezért a fürdő játékok is tökéletes ajándékok tudnak lenni, melyek lekötik a picik figyelmét. Már csak azt kell eldönteni, hogy egy búvárhajónak, egy pancsoló repcsinek vagy egy tengeralattjárónak örülne jobban.

Amik viszont talán az idei év legnépszerűbb ajándékai, és nem maradhatnak ki a sorból, azok a Fisher-price tanulást segítő játékok, azok közül is a tanuló kutyus és az okostelefon, melyek a tanítás mellett interaktív módon szórakoztatják a piciket.

 


Többféle házhozszállítás
Rendelj tőlünk még ma és kérd kiszállítással vagy személyes átvétellel

Több ezer minőségi játék
Webáruházunk minden korosztály számára kínál játékot számtalan kategóriában

100% Biztonságos vásárlás
Fizethetsz bankkártyával, utalással és utánvéttel is