Barion Pixel
Shopping Cart

Információ

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06 30 890 7224
E-mail: info@jatek.hu

Social Média

Legjobb ajándékok fiataloknak

Összeállításunkkal próbálunk segítséget nyújtani a szülőknek, nagyszülőknek és mindenkinek, aki a lehető legjobb ajándékot szeretné kiválasztani gyermekének.

Ebben a részben a szemtelenül fiatal lányoknak és fiúknak való szuper ajándék ötleteinket szeretnénk megosztani, melyek nem csak karácsonyra, hanem születésnapra és bármely más alkalomra is kiváló választás.

A szemtelenül fiatalok manapság már több órát is képesek eltölteni a képernyő előtt, ami nem tesz jót nekik, ezért érdemes kiszakítani őket a virtuális világukból a valóságba. Ha szeretnénk velük több minőségi időt eltölteni, akkor ajándékozzunk nekik izgalmas, szórakoztató társasjátékokat, melyek nem csak lekötik a figyelmüket, de még a készségüket is fejlesztik.

A fiataloknak, akik szeretik a Minecraft videójátékot, érdemes egy Minecraft társasjátékot beszerezni, mellyel a valóságban is át tudják élni a videójáték izgalmait!

 • Minecraft társasjáték - Ravensburger
  Minecraft társasjáték – Ravensburger
  14 890 Ft

Az építés és a logikai játékok szerelmeseinek, pedig a Lego Creator-okat érdemes választani, melyekkel felépítheti óriáskerekét, versenyautó szállítóját vagy saját középkori várát.

Azoknak, akik szeretik a Jumanji filmeket, azoknak biztosan el fogja nyerni a tetszését a Jumanji társasjáték, mely nem csak a film alapján készült, de még a díszdoboza is a film hangulatát idézi.

 • Jumanji fadobozos társasjáték
  Jumanji fadobozos társasjáték
  14 990 Ft

A rövid és pörgős játékot kedvelőknek a Rolit társasjátékot ajánljuk, mely egy roppant egyszerű logikai játék, így azok is fogják kedvelni, akiket nem kötnek le a hosszabb játékok. Rolit:

 • Rolit társasjáték - 1. kép
  Rolit társasjáték
  7 290 Ft

Akik viszont a hosszabb ideig tartó játékokat kedveli, azoknak szívből ajánljuk a Century fűszerutat, mellyel megismerkedhettek a fűszer kereskedelmi út szépségeivel és színes piacaival. Ez a játék tökéletes választás azoknak, akik szeretik a logikai és mechanikai játékokat.

Azokra is gondoltunk, akik inkább az izgalmas kártyajátékokat részesítik előnyben, nekik a Legyen ön is milliomos játékot ajánljuk, mellyel a népszerű televíziós műveltségi vetélkedő nagyszerű élményét élhetik át.

Illetve a 4M márkának vannak nagyon szuper fejlesztő játékai, melyek kimondottan nekik készültek. Idén népszerű volt a fiatalok körében a Kristálynövesztő készlet, a hordozható Naprendszer és a Bűvész készlet is. Ezek ajándékozásával garantált a szórakozás és a játékos tanulás.

 • Hordozható Naprendszer tudományos játék - 4M
  Hordozható Naprendszer tudományos készlet (4M)
  3 990 Ft

 


Többféle házhozszállítás
Rendelj tőlünk még ma és kérd kiszállítással vagy személyes átvétellel

Több ezer minőségi játék
Webáruházunk minden korosztály számára kínál játékot számtalan kategóriában

100% Biztonságos vásárlás
Fizethetsz bankkártyával, utalással és utánvéttel is