Barion Pixel
Shopping Cart

Információ

Ügyfélszolgálat

Telefon: 06 30 890 7224
E-mail: info@jatek.hu

Social Média

Legjobb ajándékok óvodás lányoknak és fiúknak

Összeállításunkkal próbálunk segítséget nyújtani a szülőknek, nagyszülőknek és mindenkinek, aki a lehető legjobb ajándékot szeretné kiválasztani gyermekének.

Ebben a részben az óvodába járó lányoknak és fiúknak való szuper ajándék ötleteinket szeretnénk megosztani, melyek nem csak karácsonyra, hanem születésnapra és bármely más alkalomra is kiváló választás.

Ennek a korosztálynak már lehet kicsivel összetettebb játékokat ajándékozni, mint például a kezdő társasjátékokat. Lepd meg első játék gyűjteményével vagy Zingóval a bingóval és biztos nem fog csalódni!

Első játékaim gyűjteménye – társasjáték

ZINGO a Bingó

Fontos, hogy ennek a korosztálynak is célszerű olyan játékot ajándékozni, amikkel fejlődhetnek. A Headu márka ennek a korosztály számára is készít nagyon jó fejlesztő játékokat, melyekkel élmény lehet a fejlődés. Headu játékok

Illetve a BrainBox-nak vannak szuper dobozos memória illetve készségfejlesztői, melyekkel akár úton az oviba is lehet játszani. Nagyon jól fejleszti a megfigyelő képességet, koncentrációt és a memóriát. Brainbox játékok

Jó ajándék lehet számukra a szerepjátékokra ösztönző játékok, mellyekkel fejlődhet kreativitásuk. A legtöbb óvodás szeret sütni-főzni vagy bevásárlósat játszani, ezért érdemes nekik beszerezni egy pénztárgépet vagy akár egy konyhai eszköz készletet. Szerepjátékok

Óvodás kislányoknak

Az óvodás lányok imádják a kreativitást igénylő játékokat, így bátran ajánljuk nekik a SES gyártónak a vasalható gyöngy játékait, illetve a nagyon szuper rajzoló szettet kivetítővel, melyekkel szárnyalhat a fantáziájuk, ha pedig szeretik a jégvarázs mesét, akkor mindenképpen lepjétek meg őket egy Jégvarázs kreatív készlettel, mellyel gyönyörű szép egyedi ékszereket készíthetnek.

 • Rajzoló szett kivetítővel - 1. Kép
  Rajzoló szett kivetítővel, kreatív projektoros rajztábla 3 koronggal
  5 990 Ft

A legtöbb kislány már az oviban elkezd babázni, ami jó hatással van rájuk, ugyanis megtanulhatják, hogyan kell gondoskodni egy kisbabáról. Éppen ezért tökéletes számukra a Baby Born nyolc funkcióra képes interaktív baba, mely olyan akár egy igazi csecsemő, így otthon is gyakorolhatja vele a gyerkőc a felelősség vállalást.

Mivel tudjuk, hogy imádják a meglepetéseket és a babákat a LOL Surprise: Dance Dance Dance Meglepetés Babának biztosan örülni fognak, mivel 8 meglepetéssel és zenével érkeznek hozzájuk!

 • CANENCO
  LOL Surprise: Meglepetés Ékszerek Tubusban, Közepes (6 Féle)
  2 990 Ft

Sok kislány nagyon szereti a Szilaj: Zabolátlanok című animációs filmet, így a film ihlette játokok is nagy örömet okozhatnak a gyermekeknek.

 • Szilaj: Lucky guruló otthona 1
  Szilaj: Lucky guruló otthona játékkészlet
  17 490 Ft
 • Szilaj: Mesés pajta játékszett - Mattel
  Szilaj: Mesés pajta játékszett
  11 790 Ft
 • Szilaj: Padlás játékszett Lucky babával (15 db-os)
  Szilaj: Padlás játékszett Lucky babával
  10 690 Ft

Az óvodás kisfiúknak:

A legtöbb kisfiú szeret rajzolni és nyomdázni, így nekik nyugodt szívvel tudjuk ajánlani az alábbi rajzoló szettet kivetítővel és a Mancs őrjárat mesefilmes nyomda készletet.

 • Rajzoló szett kivetítővel - 1. Kép
  Rajzoló szett kivetítővel, kreatív projektoros rajztábla 3 koronggal
  5 990 Ft

Szerepjátékokból nekik a sütős-főzős, bevásárlós játékokon kívül a középkori várat ajánlanánk, mivel a kisfiúk szeretik a harci és stratégiai játékokat. Játék közben megvédhetik az ellenség által ostromolt várfalat, így a csata hősei lehetnek. Ezzel az ajándékkal szuperül tudja fejleszteni képzelő erejét.

 • Szerepjáték: Középkori vár, 37 darabos játék szett
  Szerepjáték: Középkori vár 37 darabos műanyag játék szett katonákkal és fegyverekkel
  4 990 Ft

Míg a kislányok inkább babákkal szeretnek játszani, addig a kisfiúk inkább a vonatokkal való játékot részesítik előnyben.

Mivel a legtöbbjüknek a kedvenc rajzfilmjei közé tartozik Tűzoltó Sam, így biztosan örülnének ajándékba Sam terepjárójának, sisakjának vagy akár a megafonjának is.

Minden kisfiúnak szüksége van legjobb barátra, aki kitalálja az összes gondolatukat. Vidd neki ajándékba a Szuper Mágikus Jinn-t és legyen hű társa még a hosszú utakon is. Szuper Mágikus Jinn – A varázslatos gondolatolvasó:

 • Activity - Junior - 1. Kép
  Activity Junior társasjáték gyerekeknek
  9 990 Ft

+1 bónusz ötlet: Mivel a kislányok és kisfiúk is imádnak rajzolni és színezni, ezért a Crayola ceruzák mindig tökéletes választásnak bizonyulnak, bármilyen alkalomról is legyen szó.

 • Crayola: 24 db extra puha színes ceruza - 1. Kép
  Crayola: 24 db extra puha színes ceruza
  2 690 Ft

 


Többféle házhozszállítás
Rendelj tőlünk még ma és kérd kiszállítással vagy személyes átvétellel

Több ezer minőségi játék
Webáruházunk minden korosztály számára kínál játékot számtalan kategóriában

100% Biztonságos vásárlás
Fizethetsz bankkártyával, utalással és utánvéttel is