Bakugan Evolutions labda (Indítsd el!): Platinum Colossus + Nano Riptide és Nano Siphon (20135591)

Engedd szabadjára a vadonatúj Platinum Bakugan és Nanogan erejét! Ez a csomag egy valódi fémből készült Bakugant, két Nanogant, két Bakucore-t és 2 képesség kártyát tartalmaz. A Bakuganjaid most erősebbek lettek, mint valaha ezekkel a harcedzett Platinum Bakuganokkal, melyek valódi fémből készültek! Érezd a prémium súlyt a kezedben, ahogy végiggördíted őket a BakuCore-okon! Nézd meg a Bakugan csomag felnyitását és alakulj ádáz lénnyé! Ezek a nehézsúlyú bajnokok eddig sosem látott, hihetetlen sebzést fognak okozni a csatában. Gördülj a csatába barátaid ellen Bakugannal és győzedelmeskedj! Támadj meglepetésszerűen – idézd meg Nanogant Bakogan megerősítéséhez, és diadalmaskodj ellenfeled fölött! Nanogant bármely Bakuganhoz hozzá tudod erősíteni, hogy erős lökést kapj a csatában. Nanogan áttetsző részletekkel és fantasztikus dizájnnal rendelkezik! Kísérletezd ki a kedvenc kombinációdat, és okozz hihetetlen károkat a csatában. Használd a mellékelt képesség kártyák még több felállásért, és szerezz bónuszokat! Egészítsd ki gyűjteményedet a 4. évad Bakugan Evolutions játékaival, és állítsd össze saját álomcsapatodat. Emeld a csatákat a következő szintre egy vadiúj, valódi fémből készült Platinum Bakugannal és két Nanogannal!

6 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg121 g
Csomagolás mérete (kb.)6 × 17 × 23 cm
Korcsoport

Márka

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: