Akció!

Dupla találat logikai játék

Gondolkozz két irányban és rakd ki a formákat! A Dupla találat logikai játék szórakoztató módon edzi meg a kobakokat. A játék legfőbb eleme a fekete kerek, állítható tábla, amit meg kell tölteni színes korongokkal. Húzz egy kicsi kör alakú kártyát, értelmezd a rajta található formát majd ezt követően próbáld kirakni a fekete táblát a korongok segítségével. Vigyázz! A játékot két oldalról is tudod nézni, így nem mindegy hogyan illeszted fel a korongokat. Izgalmas és fejlesztő játék, mely tökéletes lehet akár egy családi összejövetel alkalmával, vagy egy baráti találkozón is. Építsd be a korongokat a fekete keretbe a kártyák segítségével és alkossatok közösen egy színpompás képet. A játékot az nyeri, akinek a leghamarabb fogy el az összes korongja. A készlet tartalmazza a színes korongokat, a fekete táblát és a kör alakú kártyákat. A logikai játékot 6 éves kortól ajánljuk.

Elfogyott :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 20.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 25.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Korosztály

, , ,

Korcsoport

Életkor

, , , , , ,

Nem

, ,

  • 20.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 25.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes 2022. március 12-től. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: