Felfújható állatfigurás boxzsák, 89 cm: Elefánt (Bestway, 52152)

Jól bírja az egész napos püfölést, rugdosást ez a felfújható elefánt formájú Bestway boxzsák. körülbelül 89 cm magas, kék színű, így a 3-8 év közötti gyermekek magasságához lesz leginkább megfelelő.

Két rekeszes: a felső felfújható, az alja pedig egy vízkamra, melybe vizet kell tölteni, ennek segítségével áll vissza függőleges állapotba újra és újra.

Kül- és beltéren egyaránt használható, mindig ráveszi a gyerekeket a mozgásra. Kiválóan alkalmas a feszültség, a mozgásigény levezetéséhez. Emellett pedig fejleszti a kéz és a láb izomzatát valamint a mellizmot és a hátizmot is többek között. A gyerekek a játék közben megtanulják kontrollálni a mozgásukat, hogy mindig a megfelelő erővel és helyre üssenek és rúgjanak.

Ez az elefánt alakú felfújható bokszzsák műanyagból készült, ezért tartsátok távol a forró felületektől valamint az éles, szúró tárgyaktól. Ha beszennyeződne, akkor nedves, enyhén mosószeres ruhával töröld át.

A játék 3 éven felüliek számára ajánlott, csak felnőtt jelenlétében javasolt a használata.

2 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg252 g
Csomagolás mérete (kb.)5 × 12 × 20 cm
Fiúknak vagy lányoknak?

,

Anyaga

Műanyag

Márka

Korcsoport

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: