Hot Wheels: Mega autómosó (Mega Car Wash) színváltós autóval (Mattel)

A hihetetlen sebességű versenyek és szuper mutatványok után, ideje kocsit mosni!

A Hot Wheels City sorozat egyik legnépszerűbb tagja ez a Mega autómosó, mely vízzel működik, és megtisztítja a járművet. Ez a pálya kifejezetten a színváltós autókhoz készült. A doboz tartozéka a speciális fém kisautó, melynek különleges festése van: hő hatására változtatja a színét, hideg hatására visszaváltozik. Ha forró vízzel történik az autó mosása, a jármű már megváltozott színben gördülhet ki az autómosóból.
A játék fejleszti a kézügyességet, segíti a képzelőerő fejlesztését, már gyermekkorban megtanít a dolgok tisztán tartásának fontosságára. Elsősorban 4-8 éves korú gyerekek számára készült.

Hogyan működik?
Töltsétek fel a mosó tartályát meleg vagy forró vízzel. Kisebb gyerekek esetén fokozottan figyeljetek arra, hogy a víz ne legyen túl forró. A jármű miután begördült a mosóba, a tartályból már azonnal mosható is, ezután lépnek munkába a törlő szivacshengerek, melyek letakarítják az autót. A folyamat pedig a szárítóban ér véget. A nagy piros kar segítségével lehet az autót továbbítani az autómosóban.

Mit tartalmaz a csomagolás?
– 1 db Hot Wheels Mega autómosó
– tartály és szárító
– 1 db Hot Wheels színváltós fém autó

Figyelem, a képen látható illusztrációhoz képest a termék színei esetlegesen eltérhetnek. A játékhoz további tartozékok és kiegészítők is vásárolhatók, azonban a Hot Wheels Mega autómosóhoz nem minden kisautó kompatibilis.

16 990 Ft  

Elfogyott

További információk

Méretek50 × 15 × 30 cm
Márka

Életkor

, , , , , , , ,

Korosztály

, , ,

Nem

Szállítási összehasonlító táblázat: