Interplay, My Fairy Garden Fairy Light Garden

10 490 Ft  

A tündérek mindenhol ott vannak, de nem mindenki láthatja őket. Szeretik a természetet, ezért ott találhatóak meg, ahol virágok és növények nőnek.
Alkoss egy csodálatos kertet, ahol tündér barátaid lakhatnak! Mindent megtalálsz ebben a játékszettben, amivel a tündérkertedet elkészítheted és berendezheted, csak egy kis virágföld szükséges még hozzá! Kövesd a színes útmutatót, mely segítségedre lesz, hogyan kell létrehozni a gyönyörű, élő fűvel beültetett kertet.
A készlet tartalmaz egy gomba tündérházat, Heather és Evie tündéreket és az ő kis barátaikat, az aranyos unikornis csikót és a ház alatt lakó sünit. Az elbűvölő gomba tündérház megvilágítja estéidet, csak fújj a varázsgyertyára, hogy a házikó fénye beragyoghassa a szobádat – ha le akarod kapcsolni, csak fújj rá újra! A gombaház nem csak éjszakai tündérlámpásként világít, de lágy hárfazene is kihallatszik a tündérek házából.
Hőmérséklettől függően a fű 1-2 hét alatt elkezd kikelni a tündérház körül. Ahogy a kert életre kel, együtt gondozhatjátok, ápolhatjátok tündéreiddel és apró barátaikkal. Csak egy kis képzelőerőre, és persze egy pici locsolásra lesz szükség hozzá!
A készlet tartalma:
– 1 tündérkert tál
– 1 világító, zenélő tündérház
– 1 kerítéssel körbevett hátsókert
– 1 megemelt terasz süniházzal
– 1 Heather tündérfigura
– 1 Elvie tündérfigura
– 1 süni figura
– 1 unikornis csikó figura
– 1 tündérgomba
– 1 tündérhíd virágokkal
– 1 pózna kötéllel és girland matricalapok
– 1 csomag fűmag
– 1 csomag színezett kavics
– 1 üvegcse tündérpor
– tündérvirágok
– színes használati útmutató

Elfogyott

További információk

Méretek11.3 × 27.5 × 37.8 cm
Gyártó

,

Életkor

, , , ,

Korosztály

,

Nem

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: