IQ Puzzler Pro készségfejlesztő játék

Ez az utazóbarát 1 személyes logikai játék kiválóan megmozgatja az agytekervényeit a család bármely tagjának.

Az IQ Puzzler Pro 120 különböző logikai feladványt tartalmaz 3 játékmóddal, ahol 2D és 3D kihívások elé állítják az embert. Játékmódonként 40 feladvánnyal a Puzzler Pro-ban 4 különböző nehézségi szint van a kezdőtől a profi szintig, így akár felnőtteknek is valódi kihívás lehet.

A játék egyik oldalán 2D-s feladványok kaptak helyet, ahol egy külön pályán 3D-s feladatokat is meg lehet oldani, a másik oldalon azonban egészen más gondolkodást igénylő, 2D-s pályát helyeztek el. A kompakt játékdobozt a tervezésnek köszönhetőn akár utazáshoz is könnyen el lehet csomagolni, így bármikor elő lehet venni és játszani vele, akár vonaton, autóban vagy éppen a vízpart mentén.

Az IQ Puzzler Pro nagyban segíti a koncentrációs és problémamegoldó képességek fejlesztését és olyan szórakoztató, hogy a gyerekek játék közben észre sem veszik, hogy tanulnak!

A logikai játék 6 éves kortól ajánlott – bárki számára.

Ez a játék 1 személyes.

4 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: