Melissa & Doug Játékok
Játékok, Plüss Szörny Bowling Táskában
10 490 Ft   Kosárba teszem

Játékok, Plüss Szörny Bowling Táskában

10 490 Ft  

Nem igazán hoz Téged lázba a bowling? Nos, itt az ideje, hogy ezen változtass! Ez a fantasztikus szörnybábús bowling játék élénk színeivel, anyagával igazán egyedivé varázsolja a játék örömét. A játék tartalmaz 6 szörnyen jópofa bábút, egy állatian jó bowling golyót, valamint egy cipzáras táskát, amiben tárolni tudod a játékot.
Mérete: 23 x 22 x 18 cm
Számtalan módon játszhatsz még vele:
1. Nagytakarítás: szórd szét a bábúkat a szobában, majd adj fel találós kérdéseket, adj tippeket a gyerekeknek, mely alapján össze tudják szedni a bábúkat (pl.: azt a bábút keressétek meg, amelyiknek bajusza van).
2. Szörnykoncert: kérd meg a gyermekeket, hogy adjanak a szörnyeknek különböző hangokat, és már kezdődhet is a szörnyen jó koncert!
3. Alkoss történetet: minden szörnynek megvan a maga kis története. Kérd meg a gyerekeket, hogy fantáziájukat megmozgatva alkossanak rövid történeteket a szörnyekkel kapcsolatban. Például, hol nőttek fel? Mindig is szörnyek voltak-e, vagy elvarázsolták őket? Gonoszak vagy inkább bohókásak?
4. Dobd fel magad: az egyik bábút dobáljátok egymás között úgy, hogy minden egyes sikeres elkapásnál 1-1 lépéssel távolodjatok egymástól. Hányszor tudjátok elkapni a bábút úgy, hogy az ne essen le?
5. Tapogatózás a sötétben: kösd be a gyermeked szemét egy kendővel, majd add oda neki a labdát, amivel el kell majd találnia a bábúkat.
6. Bújócska: Rejtsd el a bábúkat és a labdát, majd kérd meg gyermekedet, hogy keresse meg azokat.

Már csak kevés érhető el belőle

További információk

Gyártó

,

Életkor

, ,

Korosztály

,

Nem

, ,

Márka

Szállítási összehasonlító táblázat: