Kalóz kaland: A kalózok kincse, 368 db-os szabadulós kirakó (Ravensburger Exit KIDS Puzzle, 12954)

Az Exit Kids Ravensburger puzzle kirakásával egy misztikus képet fejthettek meg a kalózok kincse névre becézett szabadulós puzzle-el. A 368 darabos kirakó képe eltérő a dobozon látott képtől, amit a kirakása közben fogsz csak meglátni, valamint a képen szereplő számok és jelek segítségével a teljes történetet is megérted majd.

Az illusztrált puzzle képén egy tengerparti öböl látható naplementekor, amin egy zátonyra futott kalózhajó, valamint a homokban pihenő evező csónak díszít. Az, hogy vajon a kép mit ábrázol pontosan, csak a kirakása után fogod megtudni. A jelek és számok kiolvasásánál ha elakadnál, online tudsz segítséget kérni egy QR kódot lescannelve, amit a dobozban találsz majd.

Készen állsz erre a fejtörő, gyönyörűen illusztrált puzzle kirakására? Rendeld meg a Kalóz kaland: A kalózok kincse szabadulós kirakót még ma, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

A puzzle eredeti neve: Pirates Adventure – Ravensburger Exit Puzzle Kids
Darabszám: 368 db
A kirakott kép mérete: 70 x 50 cm
Korosztály: 9 éven felüliek számára

A több, mint 120 éves gyártói tapasztalat és a fokozott figyelem, amit a részletekre fordítanak, garantálja a minőséget.

Puzzle képeik, az általuk kizárólagosan kifejlesztett, extra vastag, vászon strukturált kartonpapírból készülnek. A vágószerszámok gondos tervezése és kézzel történő kialakítása garantálja a tökéletes illeszkedést és azt, hogy nincs két egyforma puzzle darab.

5 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Tömeg640 g
Csomagolás mérete (kb.)7 × 22 × 22 cm
Márka

Fiúknak vagy lányoknak?

,

Korcsoport

Hány darabos

368 darabos

Elemmel működik

Nem

Zenél, hangot ad

Nem

Anyaga

Karton papír

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: