Kézzel festett kövek állatok 04756

Hagyd, hogy magával ragadjon az alkotás világa és fess mókás állatokat kavicsokra! Ez az izgalmas készlet, igazi szórakoztatást nyújthat számodra akár egy esős napon is! Gyűjts köveket a természetben, majd megtisztítva készíts rájuk vidám arcokat. A készletben találsz 4 színű festéket (fehér, piros, kék, sárga), melyekkel végtelen számú és színű figurát tudsz elkészíteni. Emellett a játék kiegészül egy állatos sablonkészlettel, ami lehetőséget ad, hogy kedvenc állataidat viszont lásd, az általad kiválasztott kövek egyikén. Pingáld ki és keltsd életre kavicsaidat, ezzel a nagyszerű készlettel. Valódi kikapcsolódásban lehet részed az alkotás során, miközben fejlődik saját kézügyességed is. Az elkészült mesterművek pedig jól fognak mutatni az otthonod díszeként, vagy akár ajándékba is adhatod őket. A játék tartalmaz 4 színű festékkészletet, egy állatos sablont és mozgó műanyag szemeket, amivel tovább tudod díszíteni, a már megfestett köveket.

4 790 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: