LEGO Architecture: Dubai 21052 - 1. kép
LEGO® Architecture: Dubai 21052
21 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Architecture: Dubai 21052

21 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

Építsd meg az ikonikus dubaji nevezetességek részletesen kidolgozott, LEGO® építőkockából álló modelljeit ezzel a LEGO Architecture Várossziluett gyűjtemény építőkészlettel!

A drámai dubaji várossziluett egyedülálló, gyűjthető és kiállítható modellje!

• Ez a felnőtteknek szánt, látványos LEGO® Architecture építőkészlet tartalmazza az ikonikus dubaji épületek és nevezetességek részletesen kidolgozott modelljeit, így az izgalmas, modern város minden szerelmesét inspirálni fogja.
• A Burj Khalifa, a Jumeirah Emirates Towers hotel, a Burj Al Arab Jumeirah hotel, a Dubai Frame és a Dubai Fountain is megtalálható ebben az építészeti modellkészletben, így bárki számára elbűvölő emléktárgy lesz, aki érdeklődik Dubaj iránt.
• A készletben találsz egy „Dubaj“ feliratú névtáblával ellátott alaplapot a kiállításhoz. A füzetből még több érdekességet megtudhatsz Dubajról és a modelltervezőről (csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.com/architecture honlapról.)
• A könnyen megépíthető építőjáték készlet még a kezdő LEGO® építők számára is nagyszerű. Klassz, kreatív ajándék a 16 évnél idősebbek számára, akik Dubajban élnek vagy éltek, nyaraltak ott vagy arról álmodoznak, hogy egyszer meglátogatják a várost.
• Ez a kompakt Dubaj várossziluett több mint 33 cm magas, 27 cm széles és 7 cm mély – lehet, hogy nem foglal sok helyet, mégis magára vonzza a figyelmet, bárhol is állítod ki!
• A felnőtteknek szánt, elem nélküli építőkészlet magával ragadó, békés módon oldja a feszültséget. Szóval kapcsolódj ki, merülj el az építésben és alkoss meg egy lenyűgöző építészeti modellt!
• Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a gyűjthető Dubaj emléktárgyat egy kezdő építőnek, aki számára még újak a LEGO® építőkockák? Ne aggódj! A dobozban találsz egy könnyen érthető, nyomtatott útmutatót.
• Az ikonikus nevezetességek kiállításhoz is ideális, gyűjthető LEGO® Architecture építőkészletei és a várossziluett modellek izgalmas építési élményt nyújtanak bárkinek, aki érdeklődik az építészet, az utazás, a történelem és a formatervezés iránt.
• A LEGO® építőkockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO® kockákat szigorúan leteszteltük, annak érdekében, hogy minden LEGO Architecture építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványoknak, így gyönyörű Dubaj emléktárgyad kiállja az idő próbáját.

Additional Information

Életkor

, , , , , , ,

Korosztály

, ,

Márka

,

Nem

, ,

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: