LEGO City: Benzinkút 60257 - 1. kép
LEGO® City: Benzinkút 60257
17 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® City: Benzinkút 60257

A játékautó rajongók imádni fogják ezt a LEGO City Benzinkút játékkészletet, mely tartalmaz egy elektromos és benzinmotoros járművekhez készült benzinkutat. Csatlakoztathatod a SUV autót a feltöltésre Octan E társaságában, megtankolhatod a lakóautót a benzinkúton és a boltba is ellátogathatsz. A benzinkútkezelő, a sofőr és 2 szörfös minifigurával, valamint egy chihuahua kutya figurával a gyermekeknek végtelen, önálló játékban lesz részük. A LEGO City játékhoz tartozó építési útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS útmutatót, mely az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kis LEGO építőkből. A LEGO City Turbó kerekek készletek vagány, megépíthető, kerekekkel ellátott játékok széles választékát nyújtják! Ezek a funkciókkal teli építőkészletek és szórakoztató szereplők végtelen, önálló játékra inspirálnak, ahol a gyermekek valós életen alapuló helyzeteket játszhatnak el szórakoztató és izgalmas formában.

17 990 Ft  

Elérhető

Ezzel a játékkészlettel a gyermekek nyithatnak egy benzinkutat az elektromos és benzinmotoros járműveknek, ahol vár rájuk egy játék lakóautó, egy SUV, 4 minifigura és egy kutya figura is.

Játék benzinkút gyermekeknek!

• Nagyszerű építőkészlet olyan gyermekeknek, akik imádják a szerepjátékokat. Ez a több modellt tartalmazó LEGO® City (60257) játékkészlet tartalmaz egy játék benzinkutat az elektromos és benzinmotoros járműveknek, emellett mókás szereplők és egy chihuahua is vár rád.
• Mit rejt a doboz? Egy játék benzinkutat bolttal, Octan E töltőoszlopát és benzinkútját, egy SUV autót, egy lakóautót szörfdeszkákkal, 4 minifigurát és egy chihuahua kutya figurát. Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet a szórakoztató, önálló játékhoz.
• Ez az építőkészlet számtalan klassz funkcióval van ellátva. A játék töltőoszlop és benzinkút rugalmas tömlőkkel van ellátva, melyeket csatlakoztathatod a járművekhez, emellett találsz egy levehető tetejű SUV autót és lakóautót, melyekbe belerakhatod a minifigurákat.
• Klassz játékokat keresel az 5 év fölötti gyermekek számára? Ez a benzinkutas készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a LEGO® City rajongók, valamint olyan gyermekek számára, akik imádják a szerepjátékokat. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• A lakóautó megépítve több mint 7 cm magas, 12 cm hosszú és 6 cm széles, míg a bolt több mint 8 cm magas, 12 cm széles és 7 cm mély.
• Szükség van elemekre? Nem, ezt az építőjátékot a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja – egyszerűen csak bontsd ki a LEGO® kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a játék!
• Ez az építőjáték tartalmaz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót, emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá – egy interaktív építési útmutató a kis építők számára. Megtalálod az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
• Engedd szabadjára a LEGO® City játékkészletek minden mókáját és izgalmát, melyben olyan épületek, járművek és szereplők várnak, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
• A LEGO® építőkockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City játékkészletek folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® City elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

354

Életkor

, , , , , , ,

Korosztály

, ,

Márka

, ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: