LEGO City: Építőipari buldózer 60252 - 1. kép
LEGO® City: Építőipari buldózer 60252
6 590 Ft   Kosárba teszem

LEGO® City: Építőipari buldózer 60252

A hétköznapi hősökkel való szerepjáték rajongói imádni fogják ezt a LEGO City Építőipari buldózer készletet. Tartalmaz egy klassz buldózert gumi lánctalppal és működő vödörrel, egy játék darut romboló golyóval, egy betonkeverőt és egy figyelmeztető táblát – mindent, amire egy gyermeknek szüksége lehet az órákon át tartó, fantáziadús játékhoz. Ez a 4 év fölöttieknek szánt játékkészlet tartalmaz egy egyszerű, nyomtatott építési útmutatót és egy különleges Kezdőkocka elemet, így a fiatalok átélhetik a LEGO játékok önálló megépítésével járó büszkeséget. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként a gyermekek az Instructions PLUS felülethez is hozzáférhetnek – egy interaktív építési útmutatóhoz, mely klassz közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, mellyel a LEGO építés gyerekjáték lesz! A LEGO City készletekkel a gyermekek elmerülhetnek a végtelen kalandokban és olyan helyzetekben, melyek a való életre épülnek. A valósághű, funkciókkal teli járművek és gépek széles választékával a gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat!

6 590 Ft  

Elérhető

A kis építők örömmel fognak segíteni a LEGO® City munkásoknak ezen a mozgalmas építkezésen, ahol vár rájuk egy buldózer, egy romboló golyó, egy betonkeverő és 2 munkás minifigura.

LEGO® építkezési játékkészlet a 4 év fölötti gyermekek számára!

• Ez az építőipari buldózer készlet nagyszerűen bevezeti a gyermekeket LEGO® City izgalmas világába. Tökéletes a 4 év fölötti gyermekek számára, hiszen úgy tervezték, hogy kreatív, önálló és valós élethelyzetekre épülő szerepjátékra inspiráljon.
• Mit rejt a doboz? Ez az (60252) építkezési játékkészlet tartalmaz egy buldózert működő vödörrel, egy játék darut romboló golyóval, egy betonkeverőt, 2 minifigurát és még sok minden mást. Csak hintsd meg egy kis fantáziával, és végtelen mókában lesz részed!
• A gyermekek elkeríthetik az építkezést a táblával és a bójákkal, meglengethetik a romboló golyót, hogy leüssék a falat, fellapátolhatják a kockákat a buldózerrel, megforgathatják a betonkeverőt és még számtalan dolgot csinálhatnak – nagyszerű ajándék olyan gyermekeknek, akik imádják a szerepjátékokat.
• A 4 év fölöttieknek szánt LEGO® City készletek szórakoztató módon tanítják meg a fiataloknak a LEGO építés művészetét. A különleges kezdőkockák és az egyszerű, nyomtatott építési útmutató növeli a gyermekek önbizalmát és fejleszti képességeiket, lépésről lépésre.
• Az építőipari buldózer megépítve több mint 8 cm magas, 12 cm hosszú és 6 cm széles, míg utánfutója több mint 4 cm hosszú, 9 cm magas és 4 cm széles.
• Nincs szükség elemekre – ezt az építőjátékot a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
• A 4 év fölöttieknek szánt készlet építési útmutatóját megtalálod a dobozban. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS felületet – amihez hozzáférhetsz az ingyenes LEGO® Life alkalmazáson keresztül. Közelíts rá, forgasd és jelenítsd meg a modell képét, hogy életre keltsd az építési folyamatot!
• A LEGO® City Nagyszerű járművek készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, melyek végtelen, önálló játékra inspirálnak.
• A LEGO® kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO® City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál alapos tesztek alá vetjük a LEGO® City játékkészleteket, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

126

Életkor

, , , , , , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

, ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: