LEGO City: Erdőtűz 60247 - 1. Kép
LEGO® City: Erdőtűz 60247
3 290 Ft   Kosárba teszem

LEGO® City: Erdőtűz 60247

Ezzel a LEGO City Erdőtűz játékkészlettel a fiatalokból hősies tűzoltók válhatnak. A készlet tartalmaz egy klassz tűzoltó homokfutót, benne egy minifigurának kialakított vezetőfülkével és játék vízágyú tűzoltó készülékkel, emellett vár rád egy lángoló fa és egy álmos bagoly az ágain. És a LEGO City TV hősével, Clemmonsszal a helyszínen, ez a készlet igazán feltüzeli a gyermekek képzeletét! Igazán szórakoztató tűzoltó játékkészlet gyermekeknek. Ez a játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják az akciójátékokat. A könnyen érthető építési útmutatóval még a kis LEGO építők is átélhetik a magával ragadó és önálló építési és játékélményt. Klassz tűzoltós játékok gyermekeknek. A LEGO City tűzoltósági készletekkel a gyermekek elmerülhetnek a végtelen kalandokban és az akciódús helyzetekben, melyek valószerű helyzetekre épülnek. A funkciókkal teli épületek, a valósághű járművek és a szórakoztató szereplők széles választékával a gyermekek egy olyan világba csöppennek, ahol igazán kivirágozhat kreativitásuk és képzelőerejük.

3 290 Ft  

Elérhető

Vezesd be a kis tűzoltókat LEGO® City izgalmaiba ezzel a szórakoztató erdőtűz építőkészlettel – olyan gyermekeknek, akik imádják az akció- és kalandjátékokat.

Bagolymentő tűzoltó akció játékkészlet gyermekeknek!

• Ez az erdőtűz játék nagyszerűen bevezeti a gyermekeket LEGO® City izgalmas világába. Tökéletes az 5 és 8 év közötti gyermekek számára, hiszen úgy tervezték, hogy végtelen, fantáziadús, mégis valós élethelyzetekre épülő szerepjátékra inspiráljon.
• Mit rejt a doboz? Ez a (60247) játékkészlet tartalmaz egy klassz homokfutót vízágyúval és egy tűzoltó sofőrnek kialakított hellyel ellátva, egy játék fát lángokkal és egy álmos bagoly figurát. Rengeteg lehetőséget nyújt a fantáziadús játékhoz.
• A gyermekekből hétköznapi hősök válhatnak ezzel az ötletes építőjátékkal, mely tartalmaz egy klassz tűzoltó homokfutót vízágyúval, egy fát lángokkal és egy aranyos bagoly figurát. Ez a készlet más LEGO® játékkészletekkel is kompatibilis.
• Klassz játékokat keresel az 5 és 8 év közötti gyermekek számára? Ez a tűzoltó játékkészlet nagyszerű kis ajándék a LEGO® City rajongói és olyan gyermekek számára, akik imádják az akciódús szerepjátékokat. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• A tűzoltó homokfutó megépítve több mint 4 cm magas, 12 cm hosszú és 5 cm széles, míg a fa több mint 3 cm magas, 6 cm széles és 5 cm mély.
• Nincs szükség elemekre! Ezt a klassz játékot a gyermekek képzelete hajtja – így a tűzoltó játék azonnal elkezdődhet.
• Ezzel a LEGO® City építőjátékkal egyszerű kezdet vár rád. A dobozban megtalálod a könnyen érthető építési útmutatót – szóval egyszerűen csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
• A LEGO® City tűzoltósági készletek színes épületeket, klassz járműveket és mókás szereplőket tartalmaznak, melyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek végtelen kalandokban vesznek részt olyan helyszíneken, melyek a valódi életre épültek.
• A LEGO® City építőjáték készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva az építőjátékok folyamatosságát, és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® City építőkockákat, így biztosítva, hogy minden játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

84

Életkor

, , , , , , ,

Korosztály

, ,

Márka

, ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: