LEGO® City Nitro Wheels: Szerelőműhely 60258

A játékautók kedvelői és a nagy sikerű LEGO City TV sorozat rajongói imádni fogják ezt a szórakoztató LEGO City Szerelőműhely játékkészletet. Találsz egy szerelő műhelyet, egy vontató autót és kis autókereskedést, ahol igazán kedvező áron juthatsz hozzá a kissé gyanús autókhoz! És a móka itt még nem ér véget! A gyermekre emellett mókás szereplők és klassz járművek széles választéka is vár, köztük Tread Octane és értékes hot rodja, valamint Harl Hubbs és őrült, rakétahajtású motorkerékpárja. Tökéletes kombináció a fergeteges, szerepjátékos kalandokhoz. Ehhez a játékkészlethez tartozik egy egyszerű építési útmutató, mely segít a kis LEGO építődnek építőmesterré válni. A LEGO City Turbó kerekek készletekkel a gyermekek szabadjára engedhetik a bennük lakozó sebességet a szupergyors, szuper-klassz, kerekes játékok széles választékával. Ezek a funkciókkal teli játékkészletek, valamint részletesen kidolgozott épületek és szórakoztató szereplők végtelen, önálló játékra inspirálnak, ahol a gyermekek valós életen alapuló helyzeteket játszhatnak el szórakoztató és izgalmas formában.

43 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A gyermekek imádni fogják ezt a szuper szerelőműhely játékkészletet, mely tartalmaz egy műhelyet, klassz járműveket és a nagy sikerű LEGO® City TV sorozat mókás szereplőit is.

Mókával teli játék garázs gyermekeknek!

• Ez a több modellt tartalmazó LEGO® City Szerelőműhely (60258) játékkészlet tökéletes ajándék az autórajongók számára, hiszen tartozik hozzá egy műhely, klassz járművek és mókás szereplők, melyekkel fantáziadús, önálló játékban lehet részük.
• Tartalmaz egy játék garázst, kemping utánfutót és olyan klassz járműveket, mint a vontató autó, a hot rod és a rakétahajtású motorkerékpár. Emellett 7 minifigurát is találsz, köztük a LEGO® City TV szereplőket, Tread Octane-t és Harl Hubbsot.
• A gyermekek a műhelyben használhatják az emelőmotort, felemelhetik az autókat az autóemelővel, a vontató autóval elszállíthatják a meghibásodott járműveket és még rengeteg dolgot csinálhatnak. A gyermekek ezt a készletet más LEGO® készletekkel is kombinálhatják, hogy szórakoztató játékban legyen részük és kiállítható darabokat alkossanak.
• Klassz játékokat keresel az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára? Ez a szerelőműhely építőkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a nagy sikerű LEGO® City TV sorozat rajongói, valamint az olyan gyermekek számára, akik imádják a játék járműveket.
• Tread Octane műhelye megépítve több mint 14 cm magas, 17 cm széles és 13 cm mély, míg a vontató több mint 7 cm magas, 18 cm hosszú és 6 cm széles.
• Nincs szükség elemekre – ezt a lenyűgöző játékkészletet a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
• Ezzel a LEGO® City építőjátékkal egyszerű kezdet vár rád. A dobozban megtalálod a könnyen érthető építési útmutatót – csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
• A LEGO® City Turbó kerekek játékkészletek klassz járműveket, funkciókkal teli épületeket és szórakoztató szereplőket tartalmaznak, melyek fantáziadús játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
• A LEGO® kockák és elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO® City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál alapos tesztek alá vetjük a LEGO® City építőkészleteket, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Csomagolás mérete (kb.)480 × 378 × 70 cm
Márka

, ,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: