LEGO City: Óriás teherautó 60251 - 1. kép
LEGO® City: Óriás teherautó 60251
3 290 Ft   Kosárba teszem

LEGO® City: Óriás teherautó 60251

A szélsebes járművekért rajongó gyermekek imádni fogják ezt a LEGO City Óriás-teherautó játékkészletet. A fiatal versenyzők bemutathatják vezetési képességeiket, miközben csúszó kanyarokat, hatalmas ugratásokat és lenyűgöző landolásokat hajtanak végre, hihetetlen sebességgel. És a vagány, agyaras szörny díszítéssel ellátott, színes Óriás-teherautó játékot a gyermekek örömmel fogják kirakni a szobájukban. A LEGO City Óriás-teherautó játékhoz tartozó építési útmutatót megtalálod a dobozban. Vagy letöltheted online az Instructions PLUS útmutatót, mely az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban található. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kis LEGO építőkből! A gyermekeket életük során rengeteg klassz szárazföldi, légi és vízi jármű veszi körül. A LEGO City Nagyszerű járművek játékkészletekkel közelebbről is felfedezhetik kedvenc járműveiket. Ezek a valósághű építőjátékok fantáziadús, mégis a valós életet tükröző játékra inspirálnak, szórakoztató és izgalmas formában.

3 290 Ft  

rendelhető

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

A szélsebes akció rajongói imádni fogják ezt a LEGO® City Óriás-teherautót, mely hatalmas, tömzsi kerekekkel, karosszériája pedig vagány, agyaras szörny díszítéssel van ellátva.

Hatalmas óriás-teherautó játékkészlet gyermekeknek!

• Vezesd be az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket a LEGO® City nyújtotta izgalmakba ezzel az óriás-teherautó építőkészlettel – úgy tervezték, hogy fantáziadús szerepjátékra inspiráljon, mely a valós életet szórakoztató és izgalmas formában tükrözi.
• Mit rejt a doboz? Egy strapabíró LEGO® City Nagyszerű járművek Óriás-teherautó építőjátékot, melynek kormánya mögött elég hely van a sofőr minifigura számára. Tökéletes a nagy sebességű, önálló játékhoz.
• A nagy, tömzsi kerekekkel és színes, agyaras szörny díszítéssel ellátott, strapabíró óriás-teherautó játék a játékhoz és kiállításhoz egyaránt tökéletes! A gyermekek ezt a készletet más, eredeti LEGO® készletekkel is kombinálhatják, hogy még szórakoztatóbb játékban legyen részük.
• Ez a LEGO® City Óriás-teherautó (60251) építőkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek, valamint olyan fiúk és lányok számára, akik imádják a játékautókat. Csak az alapvető építési készségekre van hozzá szükség.
• A LEGO® City Óriás-teherautó megépítve több mint 6 cm magas, 10 cm hosszú és 6 cm széles, így rengeteg hely van benne a sofőr minifigurájának.
• Szükség van elemekre? Nem, ezt az építőjátékot a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja – egyszerűen csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a játék!
• Ez a gyermekeknek szánt játék tartalmaz egy könnyen érthető, nyomtatott építési útmutatót, emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá – egy interaktív építési útmutató a kis építők számára. Megtalálod az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
• Engedd szabadjára a LEGO® City Nagyszerű járművek készletek minden mókáját és izgalmát – olyan épületek, járművek és szereplők várnak benne, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
• A LEGO® építőkockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City játékkészletek folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® City elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

55

Életkor

, , , , , , ,

Korosztály

, ,

Márka

, ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: