LEGO® City Police: Rendőrségi elemtartó doboz 60270

Jaj, ne! Egy bűnöző elmenekült nagy teljesítményű furgonjával és egy ellopott bankautomatával. Rakd át a rendőrt szuper gyors motorkerékpárjára! Ezután segíts a LEGO® City rendőrség hősének, Duke DeTain hadnagynak elfogni a bűnözőt klassz rendőrautójával! Taposs a fékre… bumm! Ügyesen elcsípted! Most pedig hívd magadhoz a rendőrkutyát, és vidd vissza a bűnözőt a rendőrkapitányság börtönébe, ahová tartozik. Egy újabb sikeres letartóztatás LEGO City-ben!

A gyermekek imádni fogják ezt a LEGO® City Elemtartó dobozt (60270). Nem csak a külseje mutat klasszul, de a belsejében is mindent megtalálsz, amire egy gyermeknek szüksége lehet az órákon át tartó, akciódús játékhoz. És mivel a készlet 2 választható, könnyen érthető útmutatóval ellátott építményt is nyújt, a gyermekek megduplázhatják a kreatív szórakozást. A gyermekek képzelete szabadon szárnyalhat, miközben segítenek a LEGO City TV sorozat hősének, Duke DeTainnek megszabadítani az utcákat azoktól a bosszantó bűnözőktől! Klassz funkciókkal teli játékkészlet Ha akciójátékot keresel gyermekeknek, itt mindent megtalálsz hozzá. A 4 minifigurával, a börtönnel ellátott rendőrkapitánysággal, a játék bankautomatával, a bűnözők menekülő furgonjával és egy klassz rendőrautóval minden készen áll az akcióhoz és kalandhoz. Szórakoztató építőkészletek gyermekeknek A LEGO City rendőrségi készletek szórakoztató építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművek, a részletesen kidolgozott épületek és a szórakoztató szereplők fantáziadús, végtelen szerepjátékra bátorítják az 5 éves vagy annál idősebb gyermekeket.

14 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A 2 választható építménnyel ellátott Elemtartó doboz dupla mókát nyújt – így a gyermekek átadhatják magukat a bűnüldöző akciónak a LEGO® City rendőrség hőseivel.

Mindent megtalálsz benne, amire a gyermekeknek szükségük lehet a bűnüldöző kalandokhoz!

• Engedd szabadjára a mókát a LEGO® City rendőrségi játékkészletével! Az ötletes, kocka stílusú dobozban 2 választható építmény vár rád, melyek közül mindkettő olyan szerkezeteket, járműveket és szereplőket tartalmaz, melyek előkészítik a terepet a kreatív játékhoz.
• Mit rejt a LEGO® Elemtartó doboz? Mindent, amire a gyermekeknek szükségük lehet a játékhoz. Egy játék rendőrkapitányságot börtönnel, egy rendőrautót, a bűnözők furgonját, egy bankautomatát és 4 minifigurát, köztük a LEGO City TV-s hőst, Duke DeTaint is.
• Ez a rendőrségi játék 2 választható építményt is tartalmaz, így a gyermekek átalakíthatják őket, hogy még kreatívabb bűnüldöző mókában legyen részük. Emellett más, eredeti LEGO® játékkészletekkel is kombinálható, mellyel még több játék vár rájuk.
• Ez a LEGO® City Elemtartó doboz (60270) építőkészlet ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, akik imádják a játék furgonokat, motorkerékpárokat és akciójátékokat. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• A játék rendőrkapitányság megépítve több mint 18 cm magas, 14 cm széles és 5 cm mély, míg a rendőrségi terepjáró több mint 4 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles.
• A játékkészlethez szükség van elemekre?
• Nem – csakis a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba!
• Ezzel a LEGO® játékkal egyszerű kezdet vár a gyermekekre. Az ötletes, kocka stílusú dobozban könnyen érthető útmutatókat találsz a 2 különböző építményhez. Csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka.
• A LEGO® City rendőrségi készletekben olyan valósághű épületek, klassz járművek és mókás szereplők várnak, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
• A LEGO® kockákat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City építőjátékok folyamatosságát, kompatibilitását és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO® kockákat és elemeket szigorú tesztek alá vetjük, így biztosítva, hogy minden LEGO játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Csomagolás mérete (kb.)370 × 180 × 180 cm
Márka

, ,

Korosztály

,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: