LEGO® City: Rendőrkapitányság 60246

Ebben a LEGO City Rendőrkapitányság játékkészletben minden klassz! A kis bűnüldözők és a LEGO City TV sorozat rajongói örömmel fognak új történeteket kitalálni a mókás szereplőkkel, köztük Duke DeTainnel, Wheeler parancsnokkal és Daisy Kaboommal. Ez az izgalmas készlet tartalmaz egy rendőrkapitányságot fénykockával felszerelt keresőfénnyel, egy szirénázó hangkockával ellátott rendőrautót, egy klassz furgont, motorkerékpárt és egy megfigyelő drónt is. Ehhez a játékkészlethez egy egyszerű építési útmutató és Instructions PLUS is tartozik! Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Life alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközöket tartalmaz, melyek segítenek a kis LEGO építőknek építőmesterekké válni. A LEGO City rendőrségi játékkészletek izgalmas építési és játékélményt nyújtanak. A valósághű járművekkel, a részletesen kidolgozott épületekkel és a mókás szereplőkkel a gyermekek olyan történeteket és helyzeteket alkothatnak, melyek a valódi városi életet tükrözik, szórakoztató és fantáziadús formában.

43 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A gyermekek imádni fogják ezt a játék rendőrkapitányságot, ami klassz járműveket és mókás szereplőket tartalmaz, köztük Duke DeTaint, Wheeler parancsnokot, Daisy Kaboomot és még sok minden mást.

Kirobbanó móka és izgalom LEGO® City akcióhőseinek!

• Nagyszerű építőkészlet olyan gyermekeknek, akik imádják az akciódús építőjátékokat. Ez a LEGO® City Rendőrkapitányság (60246) játékkészlet egy felrobbantható cellát, klassz járműveket és mókás szereplőket is tartalmaz. A móka már abban a pillanatban kezdetét veszi, amikor kinyitod a dobozt.
• Mit rejt a doboz? Egy játék rendőrkapitányságot, 2 furgont, egy motorkerékpárt és egy drónt. Emellett 6 minifigura is vár rád, köztük Duke DeTain, Wheeler parancsnok és Daisy Kaboom a LEGO® City TV sorozatból, valamint 2 kutya figura.
• A gyermekeknek rengeteg mókában lesz részük a funkciókkal teli rendőrkapitányság modelljeivel, a börtön robbanó funkciójával, a fénykockával ellátott keresőfénnyel, valamint a szirénázó hangkockával felszerelt rendőrautóval – a LEGO® City rendőrség összes rajongója imádni fogja.
• Ez a LEGO® City Rendőrkapitányság játékkészlet ideális az 6 éves vagy annál idősebb gyermekek számára. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják a szerepjátékokat, a jármű modelleket és az akciójátékokat.
• A játék rendőrkapitányság épülete több mint 15 cm magas, 48 cm széles és 24 cm mély, míg a rendőrségi terepjáró több mint 6 cm magas, 12 cm hosszú és 7 cm széles.
• A játékkészletben található hang- és fénykockához 1 darab CR1216 lapos gombelem szükséges. És mi a jó hír? Megtalálod őket a dobozban! Így már kezdődhet is a hanggal és fénnyel felturbózott játék.
• A dobozban találsz egy egyszerű építési útmutatót. Vagy töltsd le online az Instructions PLUS felületet – amihez hozzáférhetsz az ingyenes LEGO® Life alkalmazáson keresztül. Ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képet megjelenítő eszközökkel van ellátva, melyekkel az építés gyerekjáték lesz!
• A LEGO® City rendőrségi készletek olyan funkciókkal teli épületekkel, valósághű járművekkel és szórakoztató szereplőkkel fejlesztik a gyermekek fizikai készségeit és önbizalmukat, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak.
• A LEGO® építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és A LEGO Csoport szigorú minőségi kritériumainak, így folyamatosság, kompatibilitás, egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség jellemzi őket – minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden játékkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, ,

Korosztály

, ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: