LEGO City: Rendőrségi letartóztatás az országúton 60242 - 1. kép
LEGO® City: Rendőrségi letartóztatás az országúton 60242
6 590 Ft   Kosárba teszem

LEGO® City: Rendőrségi letartóztatás az országúton 60242

A 2 klassz autóval, a LEGO City hős Duke DeTain és a hírhedt bűnöző, Vito minifiguráival ellátott LEGO City Rendőrségi letartóztatás az országúton építőjátékkal lenyűgöző és kalandos autós üldözéseket rendezhetsz. Nagyszerű ajándék olyan gyermekek számára, akik imádják az akciódús szerepjátékot, valamint az igazán lenyűgöző LEGO City TV sorozat rajongóinak.Ehhez a játékkészlethez tartozik egy egyszerű útmutató és Instructions PLUS is – az ingyenes LEGO Life alkalmazás része, mely okostelefonokon és tableteken is elérhető. Ez a közelítő és forgó képet megjelenítő eszközzel ellátott, interaktív építési útmutató egy szempillantás alatt építőmestereket varázsol a kis LEGO építőkből! A LEGO City univerzum részeként, a rendőrségi játékkészletek izgalmas építési és játékélményt nyújtanak. A gyermekek örömmel játszanak el izgalmas helyzeteket a valósághű modellekkel és szereplőkkel szórakoztató és fantáziadús módon.

6 590 Ft  

Elérhető

A gyermekek végtelen, nagy sebességű autós üldözéseket élhetnek át ezzel a klassz építőjátékkal, melyben vár rájuk a LEGO® City TV-s hős, Duke DeTain és a hírhedt bűnöző, Vito is.

Akciódús, csikorgó gumis autós üldözés a hétköznapi hősöknek!

• Ajándékozd meg a fiatalokat a LEGO® City autós üldözés szélsebes izgalmával, ami ebben a klassz (60242) rendőrségi készletben vár rájuk, melyet úgy terveztek, hogy végtelen, fantáziadús, mégis valós élethelyzeteken alapuló szerepjátékra inspiráljanak.
• A LEGO® City TV-s hős Duke DeTain hadnagy és a bűnöző Vito minifiguráival, egy klassz játék rendőrautóval, egy sportos menekülő autóval, valamint egy ellopott széffel és halas ládával ellátott jelenet szabad utat ad a szórakozásnak és az izgalmas, akciódús autós üldözésnek!
• A gyermekek kombinálhatják a készlet szereplőit és autóit más, eredeti LEGO® játékkészletekkel, hogy egyedi alkotásokat építsenek a játékhoz vagy kiállításhoz.
• Ez az akciódús építőjáték nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék az 5 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára, akik imádják a fantáziadús játékot. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• Duke rendőrautója megépítve több mint 4 cm magas, 12 cm hosszú és 5 cm széles, míg Vito felnyitható tetejű autója több mint 3 cm magas, 11 cm hosszú és 5 cm széles.
• Nincs szükség elemekre! Ezt a klassz játékot a gyermekek képzelete hajtja – így a játék azonnal elkezdődhet!
• Ez a játék rendőrségi készlet tartalmaz egy nyomtatott építési útmutatót, emellett Instructions PLUS is tartozik hozzá – egy interaktív építési útmutató, mely segít a kis építőknek építőmesterekké válni! Megtalálod az okoseszközökön elérhető, ingyenes LEGO® Life alkalmazásban.
• A LEGO® City rendőrségi készletek funkciókkal teli épületeket, klassz járműveket és mókás szereplőket tartalmaznak, melyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek végtelen kalandokban vesznek részt olyan helyszíneken, melyek a valódi városi életre épültek.
• Minden LEGO® City játékkészlet megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a gyermekeknek szánt, szórakoztató játékok folyamatos összeilleszthetőségét és egyszerű szétszedhetőségét.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® City építőkockákat, így biztosítva, hogy minden készlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

185

Életkor

, , , , , ,

Korosztály

, ,

Márka

, ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: