LEGO City: Rendőrségi teherautós rablás 60245 - 1. kép
LEGO® City: Rendőrségi teherautós rablás 60245
17 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® City: Rendőrségi teherautós rablás 60245

A kis akcióhősök, valamint a klassz LEGO City TV sorozat rajongói imádni fogják ezt a LEGO City Rendőrségi teherautós rablás (60245) akciókészletet, mely tartalmazza a hős Tom Bennettet és a hírhedt bűnözőt, Big Betty-t is. A könnyen érthető építési útmutatóval még a kis LEGO építők is átélhetik a magával ragadó építési és játékélményt. Ha egy funkciókkal teli akciójátékot keresel gyermekeknek, ebben a játékkészletben mindent megtalálsz hozzá. A 4 minifigurával, a banktörő óriás-teherautó játékkal, ami egy hatalmas mágnessel van ellátva, egy mágneses széfet tartalmazó bank épülettel, egy rendőrségi megfigyelő furgonnal és egy motorkerékpárral – minden készen áll az akciódús mókához. A gyermekek imádják a végtelen, szerepjátékos lehetőségeket, melyeket a LEGO City rendőrségi készletek nyújtanak. A valósághű járművek, a részletesen kidolgozott épületek és a mókás szereplők széles választékával a gyermekek valószerű helyzeteket alkothatnak, melyek a valódi városi életet tükrözik, szórakoztató és fantáziadús formában.

17 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

A gyermekek megalkothatják saját LEGO® City TV-s történeteiket ezzel a szórakoztató készlettel, mely tartalmaz egy mágneses, banktörő óriás-teherautó játékot és mókás szereplőket is.

Mágneses, óriás-teherautós rablóakció a LEGO® City rajongók számára!

• Csempészd be az otthonodba a LEGO® City nyújtotta akciót ezzel a több modellt tartalmazó LEGO City rendőrségi (60245) építőkészlettel, melyben megtalálod a bűnözők óriás-teherautóját mágneses emelőkarral ellátva, 2 LEGO City TV sorozatszereplőt és még sok minden mást.
• A gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmazza a bűnözők mágneses karral ellátott óriás-teherautóját, egy játék bank épületet mágneses széffel, egy rendőrségi megfigyelő furgont és egy motorkerékpárt, valamint a hős rendőr, Tom Bennett és a bűnöző, Big Betty minifiguráit.
• A rendőrségi megfigyelő furgon és a bank épület részletesen kidolgozott beltérrel van ellátva, emellett a gyermekek kihúzhatják a széfet a bank falából az óriás-teherautó mágneses karjával. A készletet más, eredeti LEGO® készletekkel is kombinálhatod.
• Az 5 éves vagy annál idősebb gyermekek számára ideális készlethez csupán az alapvető építési készségekre van szükség. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a LEGO® City TV sorozat rajongói, valamint az olyan gyermekek számára, akik imádják az akciójátékokat.
• Az óriás-teherautó megépítve több mint 8 cm magas, 17 cm hosszú és 9 cm széles, míg a rendőrségi megfigyelő furgon több mint 8 cm magas, 12 cm hosszú és 6 cm széles.
• Szerencséd van!
• Nincs szükség elemekre – a LEGO® City rendőrségi játékkészlet járműveit a kisgyermekek hatalmas képzelete hajtja, így azonnal belevághatnak a játékba.
• Ezzel a LEGO® játékkal egyszerű kezdet vár rád. A dobozban megtalálod a könnyen érthető építési útmutatót – szóval egyszerűen csak bontsd ki a kockákat tartalmazó zacskókat, és már kezdődhet is a móka!
• A LEGO® City rendőrségi játékkészletekben olyan valósághű játék épületek, klassz járművek és mókás szereplők várnak, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak, miközben fejlesztik a fiatalok fizikai készségeit és növelik önbizalmukat.
• A LEGO® készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a LEGO City játékkészletek folyamatosságát, kompatibilitását és a LEGO elemek egyszerű összerakhatóságát és szétszedhetőségét – minden alkalommal.
• A LEGO Csoportban szigorú tesztek alá vetjük a LEGO® elemeket, így biztosítva, hogy minden egyes játékkészletünk megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

362

Életkor

, , , , , ,

Korosztály

, ,

Márka

, ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: