LEGO City: Sürgősségi tűzoltó helikopter 60248 - 1. Kép
LEGO® City: Sürgősségi tűzoltó helikopter 60248
8 490 Ft   Kosárba teszem

LEGO® City: Sürgősségi tűzoltó helikopter 60248

Ez az akciójáték rajongóinak készült, lenyűgöző LEGO City Sürgősségi tűzoltó helikopter készlet tartalmaz egy kioldózsinóros, repülő helikoptert, egy sürgősségi ATV-t és egy tűz jelenetet. A gyermekek átadhatják magukat a szerepjátéknak a 3 minifigurával, köztük egy vagány hegesztő maszkos munkással, egy tűzoltó helikopterpilótával és a LEGO City TV-s hős Freya McCloud tűzoltó parancsnokkal. Igazán klassz építőjáték gyermekeknek. Ha ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékot keresel olyan gyermekek számára, akik imádják az akciójátékokat, akkor meg is találtad. A könnyen érthető építőkészlettel még a kezdő LEGO építők is azonnal átadhatják magukat az önálló építési és játékélménynek, a szerepjátéknak és az új, 2020 januárjában megjelenő, kioldózsinóros rendőrségi helikopterrel való repülésnek! A LEGO City tűzoltósági játékkészletekben található, funkciókkal teli épületek, valósághű járművek és szórakoztató szereplők széles választékával a gyermekek egy olyan világba csöppennek, ahol igazán kivirágozhat kreativitásuk és képzelőerejük.

8 490 Ft  

Elérhető

A gyermekek hétköznapi hősökké válhatnak ezzel a LEGO® játékkal, mely tartalmaz egy repülő helikoptert, egy ATV-t, valamint egy munkás, egy pilóta és a LEGO City TV hős, Freya McCloud minifiguráját is.

Tűzoltó akció gyermekeknek, egy repülő helikopterrel!

• Ajándékozd meg hétköznapi hősödet a LEGO® City szélsebes izgalmával, ami a Sürgősségi tűzoltó helikopter (60248) játékkészletben vár rá, mely tartalmaz egy kioldózsinóros helikopter játékot, egy ATV-t és még sok minden mást. A játék már abban a pillanatban kezdetét veszi, amikor a gyermekek kinyitják a dobozt.
• Az akciódús szórakozás már vár, egy klassz, repülő, kioldózsinóros helikopterrel, egy mentő ATV-vel és egy lángoló csővel, melyek mellett 3 minifigurát is találsz, köztük egy tűzoltó csúcspilótát, egy ügyetlen munkást és a LEGO® City TV tűzoltó parancsnokát, Freya McCloudot.
• A gyermekek a levegőbe repíthetik az új, 2020 januárjában megjelenő, kioldózsinóros játék helikoptert, melyhez tartozik egy pilóta minifigura is, így eljátszhatják a LEGO® City TV jeleneteit, Freya McCloud tűzoltó parancsnok társaságában. Ez a készlet más, eredeti LEGO készletekkel is kompatibilis.
• Klassz játékokat keresel az 5 és 8 év közötti gyermekek számára? Ez a tűzoltó játékkészlet nagyszerű ajándék a LEGO® City rajongói és olyan gyermekek számára, akik imádják az akciódús szerepjátékokat. Csak a legalapvetőbb építési készségekre van hozzá szükség.
• A kioldózsinóros játék helikopter megépítve több mint 6 cm magas, 19 cm hosszú és 12 cm széles, míg az ATV több mint 4 cm magas, 8 cm hosszú és 4 cm széles.
• Nincs szükség elemekre! Ezt a LEGO® játékot egy kioldózsinór és a gyermekek képzelete indítja be. Szóval csak bontsd ki a LEGO kockákat tartalmazó zacskókat, és már bele is vághatsz a tűzoltó akcióba!
• Ezzel a LEGO® City építőjátékkal egyszerűen belevetheted magad az építésbe. Tartozik hozzá egy egyszerű építési útmutató, mely segít az új LEGO építőknek átélni az önállóan alkotott modellekkel járó örömöt.
• A LEGO® City tűzoltósági készletek részletesen kidolgozott épületeket, klassz járműveket és mókás szereplőket tartalmaznak, melyek fantáziadús szerepjátékra inspirálnak, miközben a gyermekek végtelen kalandokban vesznek részt olyan helyszíneken, melyek a valódi életre épültek.
• Gondolkodtál már azon, hogy a LEGO® kockák hogyan illeszthetők össze és szedhetők szét olyan egyszerűen, minden alkalommal? Ennek az az oka, hogy minden LEGO City játékkészletet úgy tervezünk, hogy megfeleljenek a legszigorúbb iparági szabványoknak és szigorú minőségi kritériumainknak.
• Minden LEGO elemet szigorú tesztek alá vetünk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Építőelemek száma

93

Életkor

, , , , , , ,

Korosztály

, ,

Márka

, ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: