LEGO® City Town: Adventi naptár 60268

Telis-tele ünnepi mókával, ez a fantasztikus LEGO City Adventi Naptár (60268) garantáltan elhozza a karácsony örömét a fiúknak és lányoknak, valamint a LEGO City Adventures TV-sorozat rajongóinak. Továbbá, a naptárban találhatók az ünnepi időszakhoz illő miniépítmények és egy havas City játékszőnyeg, ahol a gyermekek meg tudják építeni saját karácsonyi jeleneteiket, de itt van 6 LEGO City TV karakter minifigura is, köztük Duke DeTain, Harl Hubbs, Freya McCloud, Rooky Partnur, Daisy „”Kaboom”” és a Christmassy Chief Wheeler Mikulás jelmezben!
Szórakoztató és könnyen megépíthető
Ez a LEGO City Adventi Naptár nagyszerű ajándék az 5 éves vagy nagyobb gyermekek számára. Minden építéshez tartozik egy könnyen érthető építési útmutató, ami biztosítja, hogy a kis LEGO építők átélhessék az önálló építés örömét és a játékélményt.
A legjobb karácsonyi játékok gyermekeknek
A LEGO City Adventi Naptárak rendkívül inspirálóak tele ünnepi izgalmakkal és csodálatos meglepetésekkel azoknak a gyermekeknek, akik szeretik a kreatív játékot. A naptárban szereplő modellek, minifigurák és kiegészítők kombinálhatók a meglévő LEGO játékkészletekkel is, hogy még nagyobb legyen a móka.
Tartalom: 24 db LEGO City ajándék

6 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

, ,

Fiúknak vagy lányoknak?

Korosztály

, , , , ,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: