LEGO® City: Tűzoltó-parancsnoki rohamkocsi 60231

Ragadj fejszét, és készülj a lángokkal való küzdelemre! Tűz ütött ki egy kapcsolódobozban LEGO City-ben, így a tűzoltóparancsnok, Freya McCloud a helyszínre siet. Van egy terve és egy eszközökkel teli tűzoltóautója, de nincs ideje elmagyarázni, úgyhogy siess! Rakd ki a bójákat, ragadd meg a tűzoltókészüléket és légy Te a nap hőse! Majd jutalomként szürcsölj el egy forrócsokit a tűzoltókkal, mielőtt újabb tűz törne ki! A csomagban 2 LEGO City minifigurát találsz: Freya McCloudot és egy tűzoltót. Ez a gyermekeknek szánt építőkészlet tartalmaz egy tűzoltóautót levehető létrával, nyitható tetővel és egy monitorral ellátott vezetőfülkével, emellett találsz egy víztartályt vízágyúval és lövő funkcióval ellátva. Ez a szórakoztató építőjáték készlet tartalmaz egy kapcsolódobozt is, nyitható ajtókkal. A kiegészítő elemek közé tartozik egy tűzoltó fejsze, rádió adó-vevő, megafon, tűzoltókészülék, pillecukor logóval ellátott bögre, 2 fehér és kék bója, 4 víz elem, valamint egy megépíthető láng elem. A vízágyún található indító segítségével tüzelj kockából készült víz elemeket a kapcsolódoboz lángjaira! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Töltsd le a LEGO Life appot az iOS vagy Android App Store-ból! Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt! Ezzel a játék tűzoltóautóval a gyermekek eljátszhatnak izgalmas jeleneteket a LEGO City animációs TV sorozatból. A tűzoltóautó méretei: több mint 6 cm magas, 16 cm hosszú és 7 cm széles. A kapcsolódoboz méretei alaplappal együtt: több mint 3 cm-es négyzet.

7 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

, ,

Korosztály

, , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: