LEGO Classic: Kockák és házak 11008 - 1. kép
LEGO® Classic: Kockák és házak 11008
6 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Classic: Kockák és házak 11008

6 990 Ft  

rendelhető

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

Ez a fantáziadús építő játék lehetőséget nyújt a gyermekek számára, hogy családi házat, világítótornyot, iglut, kastély, kis házikót, szélmalmot építsenek, vagy megalkossák saját álomotthonukat!

Inspiráld a kreatív építést egy „lakóhelyek“ építőkészlettel!

• A gyermekek 6 teljesen különböző lakóhelyet építhetnek, majd elővehetik kreativitásukat és megépíthetik saját álomotthonukat. És utána? A végtelen, fantáziadús játékkal és kreatív építési mókával teli, sokoldalú játékkal nem létezik lehetetlen
• A LEGO® Classic dobozok telis-tele vannak kockák és elemek fantáziadús válogatásával, melyek végtelen, kreatív játékra inspirálnak. Szórakoztató, intuitív és tele van ötletekkel és inspirációval, így a LEGO Classic készletekkel nem létezik lehetetlen!
• Minden LEGO® játék megfelel a legszigorúbb iparági szabványoknak. A folyamatosság, kompatibilitás és az egyszerű összerakhatóság és szétszedhetőség minden alkalommal tökéletes – és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak, és biztonságos legyen gyermeked számára.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , , ,

Márka

,

Nem

, ,

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: