LEGO Classic: Kreatív kék kockák 11006 - 1. kép
LEGO® Classic: Kreatív kék kockák 11006
1 790 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Classic: Kreatív kék kockák 11006

1 790 Ft  

Elérhető

Vezesd be a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeket a kreatív építés világába 3 kék kockajátékkal – egy bálnával, egy vonattal és egy robottal –, melyeket végtelen, fantáziadús építési móka követ.

Keltsd életre a gyermekek képzeletét ezzel a klasszikus építőjátékkal!

• Inspiráld a 4 éves vagy annál idősebb gyermekeket az építésre, és az alkotásra a kék LEGO® kockák izgalmas válogatásával! A 3 egyszerűen megépíthető modellel, illetve a végtelen, fantáziadús építési mókával teli, sokoldalú játékkal számtalan kreatív lehetőségben lehet részetek.
• Ezt az 52 elemből álló készletet olyan mókás funkciókkal ellátott kék bálnává, vonattá vagy robottá varázsolhatjátok, melyek fantáziadús játékra inspirálnak. Miközben a gyermekek megépítik saját testreszabott alkotásaikat, olyan fontos készségeket is fejlesztenek, melyek egy életre szólnak.
• A 3 játékkal rengeteg mókás építés és játék vár a gyermekekre, és ha egyszer belekezdenek a modellek átalakításába, hogy saját alkotásokat készítsenek – akkor nem létezik lehetetlen. A készletet más LEGO® játékokkal is kombinálhatod, így még több mókában lesz részed.
• Nagyszerű építőjáték kezdők számára és azoknak, akik bővíteni szeretnék LEGO® kockagyűjteményüket. Ez a sokoldalú, tanulást segítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék fiúk és lányok számára egyaránt.
• A LEGO® Classic Kreatív kék kockák készlet alkalmas arra, hogy a szülők bárhová magukkal vigyék a kreatív szórakozást, ahová a gyermekek mennek. Kombináld más LEGO készletekkel, hogy még több lehetőséget fedezz fel!
• A gyermekek képzelete indítja be – így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok fejlesztik a gyermekek kritikus gondolkodását és problémamegoldó készségeit, emellett örömmel tölti el őket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak mókás dolgokat.
• Nyisd ki a dobozt, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Az egyszerű, átlátható útmutató segítségével a gyermekek megépíthetik és játszhatnak a kezdő modellekkel. És ha egyszer elkezdik, a kreatív szórakozás sosem ér véget.
• Minden LEGO® Classic készlet telis-tele van ötletekkel és inspirációval. A kockák és elemek izgalmas válogatása végtelen, fantáziadús játékra inspirál. A gyermekek kreatív gondolkodási készségeinek fejlesztése még sosem volt ilyen szórakoztató és intuitív.
• A LEGO® játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget – és ez már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO® kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , , ,

Márka

,

Nem

, ,

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: