LEGO® Creator: Kutató űrterepjáró 31107

Az ifjú űrkutatókra rengeteg kaland vár a LEGO Creator 3 az 1-ben Kutató űrterepjáró (31107) játékkészlettel. A gyermekek örömmel fognak cirkálni a részletesen kidolgozott játék terepjáróban, amely vezetőfülkével, laboratóriummal/lakrésszel, működő darukarral és felfüggesztéssel, valamint egy mozgatható karokkal felszerelt, kis robottal van ellátva. Mindemellett egy megépíthető űrlényfigura és egy űrhajós minifigura is vár rájuk, amelyek beindítják képzelőerejüket, így azonnal belevághatnak a játékba. Földöntúli, kreatív játék. Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben játékkészlettel a gyermekeknek 3 különböző építési és játékélményben lesz részük. Megépíthetik a Kutató űrterepjárót, amit egy kisebb űrlényt tartalmazó űrállomássá és űrrepülővé is átalakíthatnak. De kedvük szerint valami teljesen újat is építhetnek belőle. Számtalan modell és szórakozás. A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan különféle modelleket kínálnak a gyermekek számára, amelyek részletesen kidolgozottak, valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket nyújtanak, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra ösztönzik. Az inspiráló készletek emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándékok a gyermekek számára. Tartalom: Fedezd fel a csillagközi mókát ezzel a Kutató űrterepjáróval! Gyűjts mintákat a robotkarokkal, majd a darukar segítségével állítsd a robotot a tetőre, amíg utazol! Hű, nézd csak azt az űrlényt! Ezután alakítsd át a terepjárót űrállomássá, hogy felfedezd a Marsot és más új bolygókat, majd alkoss belőle űrrepülőt vagy építs valami újat képzelőerőd segítségével! Indulj az űrbe ezzel a bámulatos 3 az 1-ben készlettel!

20 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

 

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: