LEGO® Creator: Rakétás teherautó 31103

8 990 Ft  

Elfogyott

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

A fiatal teherautó rajongók megépíthetik, majd átszáguldhatnak a sivatagon a LEGO® Creator 3 az 1-ben Rakétás teherautóval, melyet játék terepjáróvá vagy quad bike-ká alakíthatnak.

Nagy sebességű móka egy klassz, átalakítható rakétás teherautó játékkal!

• Inspiráld a kreatív szerepjátékot ezzel az izgalmas játékkészlettel, mely 3 modellt tartalmaz 1 csomagban: Egy rakétás teherautót, egy terepjárót és egy quad bike-ot. Nagyszerű ajándék gyermekeknek, hiszen az építés és átalakítás végtelenné varázsolja a játékot!
• Vár a kaland! A gyermekek új módokon fejleszthetik építési készségeiket, miközben túlszárnyalják a hangsebességet a Creator 3 az 1-ben Rakétás teherautóval (31103), átszáguldanak a sziklákon a terepjáróval, száguldanak a quad bike-kal vagy megépítenek bármit, amit szeretnének.
• Ez a készlet 3 építési lehetőséget kínál 1 csomagban, így a gyermekek olyan játék járműveket alkothatnak, melyekkel önmagukban is játszhatnak, de akár más, meglévő LEGO® készletekkel is kombinálhatják. A gyermekek minden játék során fejleszthetik építési és kreatív készségeiket.
• A vagány járművek és kreatív építmények rajongói imádni fogják ezt a klassz készletet. A sugárhajtású motorral működtetett rakétás teherautó, a masszív terepjáró és a gyors quad bike modellek nagyszerű ajándékok bármilyen alkalomra a 7 év fölötti fiúk és lányok számára egyaránt.
• Részletesen kidolgozott és akcióra kész. A több mint 8 cm magas, 22 cm hosszú és 7 cm széles játék rakétás teherautó elég kicsi ahhoz, hogy magaddal vidd az útra, mégis elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy minifigura (a készlet nem tartalmazza).
• A gyermekek képzelete hajtja, így a kreatív játék sosem ér véget! Az elem nélküli játékok beindítják a gyermekek független játékát, fejlesztik problémamegoldó készségeiket, valamint átélhetik a saját történetek kitalálásának örömét is.
• Amint kinyitják a dobozt, a gyermekek már bele is vághatnak a 3 modelljáték közül 1 megépítésébe és átalakításába, vagy megalkothatják sajátjukat is. A könnyen érthető útmutató segítségével a gyermekek egy szempillantás alatt megépíthetik a készletet, mely rengeteg mókához és az építéssel járó büszkeséghez vezet.
• Inspiráld a fiatalokat végtelen játéklehetőségekre a LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel! Ez a szórakoztató teherautós játékkészlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy fejlesszék kreativitásukat és képzelőerejüket, miközben új történeteket találnak ki minden átalakításnál.
• A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: