LEGO Creator: Sportautó 31100 - 1. kép
LEGO® Creator: Sportautó 31100
3 490 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Creator: Sportautó 31100

Pattanj be ebbe a klassz piros sportkocsiba, és vágj neki az útnak! Indítsd a vagány piros és fekete gép nagy teljesítményű motorját, taposs a gázpedálra és menj, menj, MENJ! Ha még több mókára vágysz, alakítsd át vagány hot roddá, mellyel új sebességi rekordot állíthatsz fel, vagy alkoss belőle egy régimódi repülőgépet és irány a légi bemutató, vagy engedd szabadjára képzeleted és építs valami újat! Add át magad a sebességnek ezzel a klassz 3 az 1-ben készlettel!

Indítsd be a gyermekek járművek és kreativitás iránti szeretetét az izgalmas LEGO® Creator 3 az 1-ben Sportkocsi (31100) játékkészlettel! A gyermekek örömmel fognak száguldozni ezzel a piros és fekete sportkocsival, mely tartalmaz egy központi motort, szívócsövet és egy hátsó légterelőt. Szórakoztató és kreatív építési szabadság Ezzel a LEGO Creator 3 az 1-ben szettel a gyermekeknek 3 különböző építési és játékélményben lesz részük. Építhetnek egy sportkocsit, amit motorral és szívócsővel ellátott hot roddá vagy régimódi repülővé alakíthatnak, de akár valami teljesen újat is alkothatnak. Ez a klassz építőjáték fantáziadús játékra inspirál, emellett nagyszerű ajándék vagy jutalom lehet. A sportkocsi és a hot rod vezetőfülkéjében is van hely egy minifigura számára. Különálló modellek az építéshez, játékhoz és átalakításhoz A LEGO Creator 3 az 1-ben készletek olyan szórakoztató modelleket nyújtanak a gyermekek számára, melyek részletesen kidolgozottak, valósághűek és fantáziadús játékra inspirálnak. A modellek végtelen építési és játéklehetőségeket hoznak létre, miközben a gyermekek minden korosztályát kreativitásra sarkallják. Ezek a kicsi és inspiráló készletek nagyszerű ajándékok bármilyen alkalomra.

3 490 Ft  

rendelhető

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

Add át kis sofőrödnek az élénkvörös LEGO® Creator 3 az 1-ben Sportkocsi kulcsát, vagy hagyd, hogy átalakítsa egy szupergyors hot roddá vagy egy régimódi repülővé!

Nagy teljesítményű móka egy klassz, átalakítható sportkocsi játékkal!

• Indítsd be a kreatív szerepjátékot ezzel az izgalmas játékkészlettel, mely 3 modellt tartalmaz 1 csomagban: Egy sportkocsit, egy hot rodot és egy régimódi repülőt. Nagyszerű ajándék gyermekek számára. Az építés és átalakítás végtelenné varázsolja a játékot!
• Vajon milyen móka vár a kormány mögött? A gyermekek fejleszthetik képzelőerejüket és kreatív készségeiket, miközben egy sportkocsiban furikáznak, új sebességi rekordot állíthatnak fel egy hot rodban, felszállhatnak egy régimódi repülővel vagy építhetnek valami újat.
• Ez a készlet minden egyes dobozban 3 lehetőséget nyújt a gyermekeknek: Alkothatnak egy Creator 3 az 1-ben Sportkocsit (31100), hot rodot vagy régimódi repülőgépet. A gyermekek játszhatnak a készlettel önmagában, de akár más LEGO® készletekkel is kombinálhatják, hogy fejlesszék építési készségeiket.
• A kreatív építés minden rajongója imádni fogja ezt a klassz készletet. A levegőszívó szeleppel és légterelővel ellátott sportkocsi, az izgalmas hot rod és a szórakoztató repülőgép modellek nagyszerű ajándékok bármilyen alkalomra a 6 év fölötti fiúk és lányok számára egyaránt.
• Részletesen kidolgozott és akcióra kész. A több mint 4 cm magas, 12 cm hosszú és 7 cm széles, izgalmas játék sportkocsi elég kicsi ahhoz, hogy magaddal vidd az útra, és elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy minifigura (a készlet nem tartalmazza).
• A gyermekek képzelete hajtja, így a móka sosem ér véget! Az elem nélküli játékok beindítják a gyermekek független játékát, fejlesztik problémamegoldó készségeiket, valamint átélhetik a saját történetek kitalálásának örömét is.
• A könnyen érthető útmutató segítségével a gyermekek egy szempillantás alatt megépíthetik a készletet, mely büszkeséghez és rengeteg kreatív mókához vezet. Nyisd ki a dobozt és már kezdődhet is a játék a 3 modell közül 1 játéknak a megépítésével és átalakításával!
• Nyújts a gyermekeknek végtelen lehetőségeket, melyekkel fejleszthetik építési készségeiket, miközben a LEGO® Creator 3 az 1-ben készletekkel játszanak. Ez a klassz járműves játékkészlet rengeteg építési lehetőséggel fejleszti a gyermekek kreativitását és képzelőerejét.
• A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: