LEGO® Disney: Anna kajaktúrája 41165

Kirándulj egyet távol Arendelle-től, az elvarázsolt erdő folyóján egy különleges kaland kenuval kedvenc Disney szereplőid, Anna és Olaf társaságában! Evezz ki a folyópartra, hogy megetesd az aranyos nyuszit, majd játsszatok együtt a libikókán és csusszanjatok le a jeges csúszdán, egyenesen a folyóba! Csak nehogy felébreszd a földi óriást, aki a folyóparton szundít! A 4 éven felülieknek ajánlott LEGO készleteket kifejezetten úgy terveztük, hogy szórakoztatóak és könnyen megépíthetőek legyenek a kisgyermekek számára, így segítve önbizalmuk fejlődését, hiszen az egyszerű építési lépések tökéletes kezdetet nyújtanak a LEGO kockák megépítéséhez. A készletben 2 ikonikus Disney szereplő minifiguráját találod: Annát és Olafot, valamint egy LEGO nyuszi figurát. Ez a kalandos játékkészlet tartalmaz egy lámpával ellátott jégkenut, egy folyót jeges csúszdával és mozgatható lombkoronával, valamint az alvó földi óriás képével ellátott köveket. A kaland kenu kezdő kockákból áll, így gyermeked gyorsan belevághat az építésbe és játékba az izgalmas LEGO Disney kalandok világában. A 4 éven felülieknek ajánlott LEGO készlet bevezeti gyermekedet kedvenc filmjeinek és TV szereplőinek, illetve hétköznapi hőseinek széles univerzumába. A 4 éven felülieknek ajánlott LEGO játékkészletek korábban LEGO Juniors néven voltak ismertek, és a kreatív építés érdekében minden LEGO építőkészlettel kompatibilisek. Ez az Anna Jégvarázs építőjáték készlet ideális ajándék a fiatalok számára. A LEGO Life applikáció használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. Kombináld a 41166 Elza kocsis kalandja Disney játékkészlettel, hogy még több, 4 éven felülieknek ajánlott LEGO l Disney Jégvarázs 2. kalandban legyen részed! A kenu méretei: több mint 3 cm magas, 9 cm hosszú és 3 cm széles. A folyó jelenet méretei: több mint 8 cm nagy, 28 cm széles és 15 cm mély.

8 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: