LEGO® Disney Princess: Ariel mesekönyve 43176

Nyisd ki a könyvet, és fedezd fel a szárazföldi és vízi élet mini világát! Merülj a hullámok alá, hogy felfedezd az alattuk található, csodálatos dolgokat! Csücsülj a Disney Hercegnő Ariel kagylójára, és hallgasd meg Sebastian és Ficánka zenéjét! Majd ússz a felszínre Ariellel, és sétálj egyet a szárazföldön! Várj csak, itt van Eric herceg! Vajon Ariel elnyerheti a szívét, mielőtt túl késő lenne, vagy örökre elvesztette a hangját a tenger mélyén?

A gyermekek eljátszhatják a víz alatti vagy tengerparti életet ezzel a klassz LEGO® ǀ Disney Ariel mesekönyve (43176) készlettel. Ez a megépíthető játék tartalmaz egy testre szabható, nyitható, 2 világot rejtő könyvet, Ariel víz alatti palotáját nyitható kagylóhéjjal, csúszdával és különféle csecsebecsékkel, míg a felszínen található tengerparton vár rád egy 2 minifigurának kialakított csónak és 2 matricalap is, melyekkel feldíszítheted a könyvet. Hordozható móka és szórakozás A gyermekek örömmel fognak fejest ugrani a fantáziadús játékba ezzel a hordozható játékkészlettel. Önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálható, hogy még több lehetőségben legyen részetek. Emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék A kis hableány című Disney film rajongói számára. A közkedvelt szereplők és helyszínek könnyed játékot nyújtanak Ez a kreatív Disney ajándék tartalmaz 3 részletesen kidolgozott minifigurát, Ariel hercegnő 2 változatát, Eric herceget, valamint Sebastian és Ficánka LEGO Disney figuráit is. Ezekkel a szereplőkkel a gyermekek gyorsan belevághatnak a játékba, a jól ismert világ helyszíneit pedig úgy tervezték, hogy inspirálják a gyermekek képzelőerejét.

7 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A gyermekek imádni fogják A kis hableány mini világát, mely tartalmazza Disney Ariel víz alatti kastélyát, 3 minifigurát és 2 LEGO® Disney állatfigurát is.

Ajándékozd meg A kis hableány rajongóit ezzel a mókás könyvvel, melyben egy dupla mini világ vár rájuk!

• Bátorítsd a kreatív szerepjátékot ezzel a LEGO® ǀ Disney (43176) készlettel, melyben megtalálod Disney Arielt, Ficánkát, Sebastiant és Eric herceget is. Nagyszerű ajándék gyermekeknek és A kis hableány című Disney film rajongói számára. A játék már akkor elkezdődik, amikor a könyv kinyílik!
• Vajon milyen kincseket rejt a tenger mélye? A gyermekek fejleszthetik kreativitásukat és szerepjátékos készségeiket, miközben felfedezik a tengerpartot, vagy úszkálnak a vízben Disney Ariel, Ficánka és Sebastian társaságában, mialatt a jól ismert történeteket új köntösbe bújtatják.
• Ezek az imádott mini szereplők nagyszerűek ezzel a készlettel való játékhoz, de akár más modellekkel is kombinálhatók, hogy még több mókában legyen részetek. A gyermekek egy teljesen új formában élhetik át Disney Ariel, Eric herceg, Sebastian és Ficánka kalandjait!
• A kis hableány című Disney film rajongói imádni fogják ezt a készletet. Az egyedi, nyitható könyvben egy egész mini világ lapul, mely izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék minden 5 év fölötti fiú és lány számára. A több mint 23 cm széles, 12 cm mély és 8 cm magas nyitott könyvet tartalmazó, fantasztikus játékkészlet elég nagy az új kalandokhoz, de könnyedén összepakolható, hogy az útra is magaddal vidd a mókát.
• Órákon át tartó szórakozás a gyermeki képzeletnek! A végtelen, elem nélküli játékok beindítják a gyermekek csoportos játékát, miközben fejlesztik problémamegoldó készségeiket, vagy saját történeteik kitalálásának örömét is átélhetik az önálló játékon keresztül. A könnyen érthető útmutató segítségével pillanatok alatt belevághatnak az építésbe, így a gyermekeknek számtalan kreatív izgalomban és az új kalandok kitalálása nyújtotta örömben lesz részük, de akár a könyvben szereplő, jól ismert történeteket is újra eljátszhatják.
• Lepd meg gyermekedet a részletesen kidolgozott szereplőkkel és helyszínekkel, ami ezekben a LEGO® ǀ Disney készletekben vár rá. Ez a fantáziadús Disney A kis hableány játékkészlet az aranyos történetindítók mellett olyan kreatív játékot is nyújt, mely fontos készségeket fejleszt.
• A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: