LEGO® Disney Princess: Belle mesekönyve 43177

Tárd fel a bámulatos mini világ kapuját, miközben felfedezed a szörnyeteg kastélyát a Disney Hercegnő, Belle társaságában! Mielőtt átkelnél a hídon, hogy belépj a kastélyba, nézd meg a kinti kertet. Hű, egy táncparkett! Forogj egyet! Ha megszomjaztál, tölts egy csésze teát az imádni való Kanna Mamából. De csak óvatosan, mert Csészi mindig kacag, ha tele van. Kövesd Tik-Tak urat, miközben körbe vezet a kastélyban, egészen a titkos szobáig. Vajon kitalálod, mi rejtőzik benne?

Rengeteg izgalom vár A szépség és a szörnyeteg rajongóira ezzel a klassz LEGO® ǀ Disney Belle mesekönyve (43177) készlettel. Ez a megépíthető játék tartalmaz egy nyitható könyvet, középen a szörnyeteg kastélyával, melynek külső oldala az egyik, míg belseje a másik oldalon található, emellett 2 matricalap is vár rád, melyekkel feldíszítheted a könyvet. Hordozható móka és szórakozás A gyermekek örömmel fogják felfedezni az összes szórakoztató játéklehetőséget, amit ez a hordozható játékkészlet nyújt. Önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel kombinálva is lehet vele játszani, így még több lehetőségbet nyújt a kreatív játékra. Emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék A szépség és a szörnyeteg című Disney mesefilm rajongói számára. A részletesen kidolgozott szereplők és helyszínek fantáziadús játékot nyújtanak Ez a kreatív Disney ajándék tartalmaz 2 részletesen kidolgozott minifigurát, a Disney Hercegnő, Belle, és a szörnyeteg figuráit, akit könnyedén Ádám herceggé alakíthatsz, valamint megtalálod Gardrób, Kanna Mama, Csészike és Tik-Tak úr LEGO Disney figuráit is. Ezekkel a szereplőkkel a gyermekek azonnal belevághatnak a mókába, a jól ismert világ tárgyait pedig úgy tervezték, hogy inspirálják a gyermekek képzelőerejét.

7 990 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

További információk

Márka

,

Korosztály

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: