LEGO® Disney Princess: Hamupipőke ünnepe a kastélyban 43178

A gyermekek fejleszthetik szerepjáték és kreatív készségeiket egy Disney Hercegnővel és állatkáival ebben a LEGO Disney Hamupipőke ünnepe a kastélyban készletben, mely tartalmaz egy tornyokkal ellátott kastélyhomlokzatot és egy megépíthető pavilont lufival, üléssel és süteményes állvánnyal. Köszöntjük a 4 év fölöttieket! Ez a kisgyermekeknek szánt szórakoztató játék megtanítja az óvodásoknak a LEGO kockákkal való építést. A készlet kezdőkockákat tartalmaz, melyek megkönnyítik az építést, emellett a részletes útmutató segítségével még az újonc építők is önállóan össze tudják rakni a modelleket, ami megnöveli az önbizalmukat. Töltsd le a közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life Instructions PLUS interaktív építési alkalmazást, hogy még több mókában legyen részed! Az imádni való szereplők és kiegészítők mesés játékélményt nyújtanak A játékkészlet tartalmaz egy Disney Hercegnő Hamupipőke minifigurát, valamint Lucifer, Bruno és egy egér LEGO Disney állatfiguráit, melyekkel a gyermekek azonnal belevághatnak a játékba. Az aranyos játékindítók, többek között az állatok papírcsákói, arra inspirálják a gyermekek képzeletét, hogy megalkossák saját, mókával és kalanddal teli világukat.

13 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Lepj meg egy Disney Hercegnő rajongót a Hamupipőke ikonikus kastélyát tartalmazó, aranyos készlettel, melyben találsz egy kastélyhomlokzatot 4 szobával, és egy Hamupipőke minifigurát is.

Ez az elbűvölő játékkészlet kreatív szerepjátékot nyújt a Disney Hercegnő Hamupipőke kastélyában.

• Inspiráld a kreatív, film alapján történő szerepjátékot ezzel a LEGO® ǀ Disney (43178) készlettel, melyben megtalálod a Disney Hamupipőkét. A 4 évnél idősebb gyermekeknek szánt LEGO® készletek szórakoztató módon vezetik be a gyermekeket az építés világába és az egyszerű építési útmutató segítségével az önbizalmuk is növekszik.
• Ebben az aranyos készletben rengeteg mókás parti és felfedezés vár a gyermekekre. A kastély kezdőkockákat tartalmaz, melyek megkönnyítik az építést, így a gyermekek gyorsan belevághatnak a játékba a Disney Hamupipőke és kisállatai, Lucifer és Bruno társaságában.
• Ezek az imádott szereplők nagyszerűek a készlettel való játékhoz, de akár más készletekkel is kombinálhatjátok őket, hogy új történeteket alkossatok. A gyermekek bulizhatnak a Disney Hercegnő Hamupipőkével a kastélyában, vagy más készletekkel is kombinálhatják, hogy teljesen új, bővített játékélményben legyen részük.
• A Disney Hamupipőke rajongói imádni fogják ezt a klassz készletet. A különböző szobákat tartalmazó, színpompás kastély ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 4 évnél idősebb gyermekek számára.
• Díszítés kész, indulhat a buli. A több mint 16 cm magas, 17 cm széles és 8 cm mély kastéllyal ellátott, izgalmas játékkészlet elég nagy a hosszan tartó kalandokhoz, emellett megismerteti a gyermekekkel az építés örömét is.
• A gyermekek képzelete hajtja, így a móka sosem ér véget! Ez a könnyen megépíthető, elem nélküli játék beindítja a gyermekek egyéni játékát, fejleszti problémamegoldó készségeiket, valamint segít nekik átélni az önálló építés örömét.
• Az Instructions PLUS egy interaktív útmutató, mellyel a modell megépítése még szórakoztatóbb lesz. Az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető, közelítő és forgó funkciókkal ellátott felület segítségével még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik ezt a LEGO játékkészletet.
• A 4 évnél idősebb gyermekeknek ajánlott LEGO® építőjátékok kezdőkockákat tartalmaznak, melyek megkönnyítik az építést és növelik a gyermekek önbizalmát, emellett bevezetik a kisebb gyermekeket a LEGO témák, filmes kedvencek, TV szereplők és mindennapi hősök világába.
• A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez még a mai napig is így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

, , , , , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: