LEGO Disney Princess: Hamupipőke ünnepe a kastélyban 43178 - 1. kép
LEGO® Disney Princess: Hamupipőke ünnepe a kastélyban 43178
11 490 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Disney Princess: Hamupipőke ünnepe a kastélyban 43178

A gyermekek fejleszthetik szerepjáték és kreatív készségeiket egy Disney Hercegnővel és állatkáival ebben a LEGO Disney Hamupipőke ünnepe a kastélyban készletben, mely tartalmaz egy tornyokkal ellátott kastélyhomlokzatot és egy megépíthető pavilont lufival, üléssel és süteményes állvánnyal. Köszöntjük a 4 év fölöttieket! Ez a kisgyermekeknek szánt szórakoztató játék megtanítja az óvodásoknak a LEGO kockákkal való építést. A készlet kezdőkockákat tartalmaz, melyek megkönnyítik az építést, emellett a részletes útmutató segítségével még az újonc építők is önállóan össze tudják rakni a modelleket, ami megnöveli az önbizalmukat. Töltsd le a közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life Instructions PLUS interaktív építési alkalmazást, hogy még több mókában legyen részed! Az imádni való szereplők és kiegészítők mesés játékélményt nyújtanak A játékkészlet tartalmaz egy Disney Hercegnő Hamupipőke minifigurát, valamint Lucifer, Bruno és egy egér LEGO Disney állatfiguráit, melyekkel a gyermekek azonnal belevághatnak a játékba. Az aranyos játékindítók, többek között az állatok papírcsákói, arra inspirálják a gyermekek képzeletét, hogy megalkossák saját, mókával és kalanddal teli világukat.

11 490 Ft  

Elérhető

Lepj meg egy Disney Hercegnő rajongót a Hamupipőke ikonikus kastélyát tartalmazó, aranyos készlettel, melyben találsz egy kastélyhomlokzatot 4 szobával, és egy Hamupipőke minifigurát is.

Ez az elbűvölő játékkészlet kreatív szerepjátékot nyújt a Disney Hercegnő Hamupipőke kastélyában.

• Inspiráld a kreatív, film alapján történő szerepjátékot ezzel a LEGO® ǀ Disney (43178) készlettel, melyben megtalálod a Disney Hamupipőkét. A 4 évnél idősebb gyermekeknek szánt LEGO® készletek szórakoztató módon vezetik be a gyermekeket az építés világába és az egyszerű építési útmutató segítségével az önbizalmuk is növekszik.
• Ebben az aranyos készletben rengeteg mókás parti és felfedezés vár a gyermekekre. A kastély kezdőkockákat tartalmaz, melyek megkönnyítik az építést, így a gyermekek gyorsan belevághatnak a játékba a Disney Hamupipőke és kisállatai, Lucifer és Bruno társaságában.
• Ezek az imádott szereplők nagyszerűek a készlettel való játékhoz, de akár más készletekkel is kombinálhatjátok őket, hogy új történeteket alkossatok. A gyermekek bulizhatnak a Disney Hercegnő Hamupipőkével a kastélyában, vagy más készletekkel is kombinálhatják, hogy teljesen új, bővített játékélményben legyen részük.
• A Disney Hamupipőke rajongói imádni fogják ezt a klassz készletet. A különböző szobákat tartalmazó, színpompás kastély ideális karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 4 évnél idősebb gyermekek számára.
• Díszítés kész, indulhat a buli. A több mint 16 cm magas, 17 cm széles és 8 cm mély kastéllyal ellátott, izgalmas játékkészlet elég nagy a hosszan tartó kalandokhoz, emellett megismerteti a gyermekekkel az építés örömét is.
• A gyermekek képzelete hajtja, így a móka sosem ér véget! Ez a könnyen megépíthető, elem nélküli játék beindítja a gyermekek egyéni játékát, fejleszti problémamegoldó készségeiket, valamint segít nekik átélni az önálló építés örömét.
• Az Instructions PLUS egy interaktív útmutató, mellyel a modell megépítése még szórakoztatóbb lesz. Az ingyenes LEGO® Life alkalmazásban elérhető, közelítő és forgó funkciókkal ellátott felület segítségével még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik ezt a LEGO játékkészletet.
• A 4 évnél idősebb gyermekeknek ajánlott LEGO® építőjátékok kezdőkockákat tartalmaznak, melyek megkönnyítik az építést és növelik a gyermekek önbizalmát, emellett bevezetik a kisebb gyermekeket a LEGO témák, filmes kedvencek, TV szereplők és mindennapi hősök világába.
• A LEGO® kockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez még a mai napig is így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: