LEGO® Disney Princess: Mulan mesekönyve 43174

A Disney Mulan rajongóira rengeteg kihívás és kaland vár ebben az egyedi LEGO Disney Mulan mesekönyve készletben. Ez a játékkészlet tartalmaz egy testre szabható, nyitható könyvet, benne 2 helyszínnel: forgatható tréningbabával ellátott, téli gyakorlótérrel és egy kerti jelenettel, melyben találsz egy kihajtható szilvafát. Mindemellett pedig 2 matricalap is vár rád, melyekkel feldíszítheted a könyvet. A gyermekek örömmel fognak kreatív, szerepjátékos mókát építeni ezzel a hordozható játékkészlettel. Önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel kombinálva is lehet vele játszani, hogy izgalmas és fantáziadús játéklehetőségekben legyen részetek. Emellett nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a kis Disney Mulan rajongók számára. A közkedvelt szereplők és helyszínek könnyed játékot nyújtanak. Ez a kreatív Disney ajándék tartalmaz 3 részletesen kidolgozott minifigurát, köztük a Disney Hercegnő, Mulan és Li Shang 2 változatát, valamint Khan, a ló LEGO Disney figuráját és egy kockából épült Cri-Kee dekorációt is. Ezekkel a szereplőkkel a gyermekek gyorsan belevághatnak a játékba, a különböző helyszíneket pedig úgy tervezték, hogy inspirálják a gyermekek kreativitását és képzelőerejét.

8 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Inspiráld kis Disney Mulan rajongódat ezzel a mini világot rejtő játék könyvvel, melyben találsz téli gyakorlótereket, egy kerti helyszínt, 3 minifigurát és egy állatfigurát is.

Lepd meg a gyermeked egy klassz mini világgal, ami ebben a fantasztikus Disney Mulan könyvben rejtőzik!

• Indítsd be az izgalmas, film alapján történő kreatív szerepjátékot ezzel a fantáziadús LEGO® ǀ Disney (43174) készlettel, melyben megtalálod a Disney Mulant, Li Shangot, Cri-Keet és Khant, a lovat is. Nagyszerű ajándék. Amint kinyílik a könyv, a játék már el is kezdődik!
• Vajon milyen kaland vár az álruhás harcosra? A gyermekek fejleszthetik kreatív és szerepjátékos készségeiket, miközben felkészülnek a csatára a Disney Mulannal és Li Shanggal a téli helyszínen, vagy ha szürcsölnek egy kis teát Mulan kertjében.
• Ezek az imádott mini szereplők nagyszerűek a készlettel való játékhoz, de akár más készletekkel is kobniálhatók, hogy új, szórakoztató történeteket inspiráljanak. A gyermekek belevethetik magukat a kalandba a Disney Mulan, Cri-Kee, Khan és Li Shang társaságában, kikapcsolódhatnak a szilvafa alatt vagy valami újat is kitalálhatnak!
• A Disney Mulan rajongói imádni fogják ezt a klassz készletet. Az ötletes, nyitható könyvben egy egész mini világ lapul, mely izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék minden 5 év fölötti fiú és lány számára.
• A hordozható, mini világot tartalmazó utazó játékot bárhová magatokkal vihetitek A több mint 23 cm széles, 12 cm mély és 8 cm magas nyitott könyvet tartalmazó, klassz játékkészlet elég nagy az új kalandokhoz, de könnyedén be is tudod pakolni, hogy az útra is magatokkal vihessétek a mókát.
• Az órákon át tartó szórakozást a gyermekek képzelete hajtja! A végtelen, elem nélküli játékok beindítják a gyermekek önálló vagy csoportos játékát, miközben fejlesztik problémamegoldó készségeiket, valamint átélhetik a saját történetek kitalálásának örömét is.
• A játék már a könyv kinyitásával el is kezdődik. A könnyen érthető útmutató segítségével a gyermekek pillanatok alatt összerakhatják, ezáltal a készlettel átélhetik saját történeteik megalkotásának örömét, és rengeteg kreatív izgalomban lehet részük a beépített helyzetekkel.
• Lepd meg a gyermekedet a LEGO® ǀ Disney készletekben található, részletesen kidolgozott mini szereplőkkel és jól ismert helyszínekkel! Ez a fantáziadús Disney Mulan játékkészlet a történetindítók mellett olyan kreatív játékot is nyújt, mely fontos készségeket fejleszt.
• A LEGO® kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és elemezzük a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

,

Korosztály

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: