LEGO DOTS: Kozmikus csoda karkötő 41903 - 1. kép
LEGO® DOTS: Kozmikus csoda karkötő 41903
1 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® DOTS: Kozmikus csoda karkötő 41903

1 990 Ft  

Elérhető

Lepd meg gyermekedet a szórakoztató, csináld magad Kozmikus csoda karkötő játékkészlettel, mely tartalmaz egy fekete karkötőt és 32 színpompás csempét a díszítéshez!

Ajándékozd meg kis terveződet kozmikus ékszerekkel, melyeket feldíszíthet!

• Éleszd fel gyermeked kreatív kézművesség iránti szeretetét ezzel az imádni való LEGO® DOTS™ Kozmikus csoda karkötő (41903) készlettel, mely tartalmaz egy állítható pántot és 32 színes csempét is. A játék már a díszítéssel kezdődik!
• Személyre szabott és kiállítható, kreatív ékszerek! A gyermekek fejleszthetik alkotói és önkifejező készségeiket, miközben feldíszítik a mókás karkötőt, melyet a csomagoláson található ötletminták alapján is elkészíthetnek, de akár saját, egyedi stílust is kitalálhatnak.
• A színes csempékkel nagyszerű élmény a készlet vagy más fantáziadús móka megalkotása. A gyermekek a LEGO® DOTS™ 41908 Extra Csempék – 1. sorozat csempéit is felhasználhatják, hogy klassz, új stílussal bolondítsák meg karkötőiket.
• Minden csináld magad, művészeti és kézműves rajongó imádni fogja ezt a szuper készletet. A rugalmas karkötőt és színes, díszített csempéket tartalmazó készlet izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
• Kicsi és kiválóan hordozható. A több mint 20 cm hosszú karkötővel ellátott, izgalmas csináld magad kreatív készlet tökéletes a kezdő tervezőknek, hogy gyakorolják az alkotást, majd viseljék kedvenc változatukat.
• A gyermekek képzelete működteti, így a móka és kreativitás sosem ér véget! Az elem nélküli játékok független játékra biztatják a gyermekeket, ráadásul átélhetik a saját alkotások nyújtotta örömet is.
• Nyisd ki a csomagot, és vágj bele a szórakoztató karkötő díszítésébe! A könnyen érthető útmutató segítségével pillanatok alatt megalkothatod, mely az egyedi ékszerek önálló megalkotásával járó büszkeséghez és rengeteg kreatív mókához vezet.
• Lepd meg a gyermekeket a LEGO® DOTS™ készletekkel, hogy klassz alkotásokat készítsenek! Ez az ötletes ékszerkészítő játékkészlet végtelen tervezési inspirációt nyújt, mely fejleszti a gyermekek kreativitását és önbizalmát.
• A LEGO® DOTS™ csempék és karkötők megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak is. Úgy terveztük őket, hogy egyformák, kompatibilisek, stabilan összeilleszthetők és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• A LEGO® csempéket és karkötőket ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: