LEGO DOTS: Mókás állatok karkötő 41901 - 1. kép
LEGO® DOTS: Mókás állatok karkötő 41901
1 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® DOTS: Mókás állatok karkötő 41901

1 990 Ft  

Elérhető

Lepd meg gyermekedet egy aranyos csináld magad Mókás állatok karkötő készlettel, mely tartalmaz egy rózsaszín karkötőt és 32 színpompás csempét a díszítéshez!

Hagyd, hogy gyermeked kimutassa kreatív oldalát ezzel a mókás karkötővel!

• Támogasd gyermekek kreatív, csináld magad alkotás iránti szeretetét ezzel az aranyos LEGO® DOTS™ Mókás állatok karkötő (41901) készlettel, mely egy állítható pántot és 32 színes csempét is tartalmaz. A játék már a díszítéssel elkezdődik!
• Testre szabható és kiállítható kreatív ékszerek! A gyermekek fejleszthetik alkotói és önkifejező készségeiket, miközben feldíszítik a mókás karkötőt, melyet a csomagoláson található minta alapján is elkészíthetnek, de akár saját, új stílust is kitalálhatnak.
• A színes csempékkel nagyszerű élmény a készlet vagy más fantáziadús móka megalkotása. A gyermekek a LEGO® DOTS™ 41908 Extra Csempék – 1. sorozat csempéit is felhasználhatják a díszítéshez, így karkötőiket új módokon is feldobhatják.
• Minden csináld magad, művészeti és kézműves rajongó imádni fogja ezt a szuper készletet. A rugalmas karkötőt és színes, díszített csempéket tartalmazó készlet izgalmas karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 6 évnél idősebb fiúk és lányok számára.
• Kicsi és kiválóan hordozható. A több mint 20 cm hosszú karkötővel ellátott, izgalmas csináld magad kreatív készlet tökéletes a fiatal tervezőknek, hogy gyakorolják az alkotás élményét, majd viseljék kedvenc karkötőjüket.
• A gyermekek képzelete működteti, így a móka és kreativitás sosem ér véget! Az elem nélküli játékok független játékra biztatják a gyermekeket, ráadásul átélhetik a saját alkotások nyújtotta örömet is.
• Nyissátok ki a csomagot, és vágjatok bele a szórakoztató karkötő díszítésébe! A könnyen érthető útmutató segítségével pillanatok alatt elkészíthetitek, ami az egyedi ékszerek önálló megalkotásával járó büszkeséghez és rengeteg kreatív mókához vezet.
• Lepd meg a gyermekeket a LEGO® DOTS™ készletekkel, hogy klassz alkotásokat készítsenek! Ez az ötletes ékszerkészítő játékkészlet végtelen tervezési inspirációt nyújt, mely fejleszti a gyermekek kreativitását és önbizalmát.
• A LEGO® DOTS™ csempék és karkötők megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak is. Úgy terveztük őket, hogy egyformák, kompatibilisek, stabilan összeilleszthetők és egyszerűen szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• A LEGO® DOTS™ csempéket és karkötőket ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: