LEGO® DUPLO®: Betűautó 10915

A LEGO DUPLO Betűautóval az óvodások kombinálhatják egymással a kreatív építést, a fantáziadús játékot és az ábécé tanulását. Ez a legfantasztikusabb tanulást elősegítő játék! A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, miközben felpakolják a betűket ábrázoló kockákat az autó hátuljára. Miközben a fiúval, a lánnyal és a macival játszanak, térlátásuk is fejlődik. A 26 betűt ábrárzoló kocka rengeteg lehetőséget nyújt arra, hogy a gyermekek megismerkedjenek az ábécé betűivel és fejlesszék nyelvi készségeiket. A szülők és a barátok csatlakozhatnak a mókához, és részesei lehetnek a kis építő fontos fejlődési mérföldköveinek. A LEGO DUPLO játékkészletek egyenesen a kisgyermekek kezébe helyezik a végtelen játékot, az önkifejezést és a tanulást. Úgy tervezték őket, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák az óvodások számára – így az apró kezek alig várják, hogy megfogják a gyermekbarát kockákat és belevágjanak az építésbe!

11 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Vezesd be a kisgyermekeket az ábécé világába ezzel a mókás autóval és a 26 betűt ábrázoló kockával! Egy lány, egy fiú és egy aranyos maci segít a helyükön tartani a színes kockákat.

A kisgyermekek építhetnek, játszhatnak és megtanulhatják az ábécét!

• Ismertesd meg kisgyermekeddel az ábécét a betűket ábrázoló kockákkal, és ezzel a tanulást segítő játékkal! Ez a sokoldalú készlet kreatív építésre, fantáziadús játékra és az ábécé betűinek tanulására inspirálja a kis építőket. Mindezt egy fantáziadús, mókával teli autó formájában!
• A 26 gyermekbarát kocka mellett, melyek az ábécé betűit ábrázolják, egy fiú, egy lány és egy imádni való maci figura is osztozik a fantáziadús szerepjátékos kalandban.
• A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, miközben felpakolják a betűket ábrázoló kockákat az autóra. Eközben megismerkedhetnek az ábécé betűivel, így könnyen megtanulják megalkotni az alapvető szavakat (M-Ó-K-A!).
• Az aranyos szereplőkkel és a színes, könnyen kezelhető kockákkal ellátott, tanulást segítő játék nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb fiúk és lányok számára.
• Az autó több mint 12 cm magas, 7 cm hosszú, és rengeteg játékos szórakozást nyújt A-tól Z-ig. Kombináljátok más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
• A LEGO® DUPLO® Betűautó beindításához nincs szükség elemekre, csakis a gyermekek képzeletére. A kézzelfogható, nem elemmel működő játékok egyenesen a gyermekek kezébe adják a kreatív játékot, emellett fejlesztik finommotoros készségeiket és térlátásukat.
• Nyissátok ki a játékkészlet dobozát, és már kezdődhet is az építés, a játék és a tanulás! A szülők és kisgyermekek számára szóló, egyszerű útmutató ötleteket és inspirációt nyújt az azonnali szórakozáshoz.
• Vezesd be az óvodásokat a tanulás világába egy kreatív játékkal, mely inspirálja a fiatal elméket! A jól ismert helyszínekkel, mókás szereplőkkel és könnyen kezelhető elemekkel ellátott LEGO® DUPLO® játékkészletek ideális fejlesztő játékok kisgyermekek számára.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró ujjak számára könnyen felvehetők, összeépíthetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, , ,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

,

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: