LEGO® DUPLO® Cars™: Villám McQueen versenyének napja 10924

Turbózd fel a kisgyermekek képzelőerejét a Villám McQueen versenyének napja (10924) építőjátékkal! Miközben a gyermekek felfedezik a szerepjátékos mókát a népszerű Disney és Pixar Verdák filmekből ismert Villám McQueennel és Matukával, kulcsfontosságú finommotoros- és érzelmi készségeiket is fejlesztik. Építs, játssz és tanulj! A Disney és Pixar Verdák filmekből ismert szereplőket tartalmazó, 2 az 1-ben játékkészletet úgy tervezték, hogy fejlessze a gyermekek kreatív gondolkodását és elősegítse a fejlődésüket. Az autók irányítása nagyszerű módja annak, hogy fejlődjenek az apró kezek finommotoros-készségei. Ha pedig a verseny véget ért, a gyermekek a járműveket a javítóasztalra helyezve elvégezhetnek rajtuk néhány fontos műszaki műveletet. Szerepjáték az imádott szereplőkkel. A jól ismert figurákkal, klassz helyszínekkel és rengeteg szórakoztató funkcióval teli LEGO DUPLO │ Disney és Pixar építőjátékokkal a gyermekek elmerülhetnek a játékban és különböző interakciókat vihetnek végbe vele. Emellett a szülők számára tökéletes lehetőséget biztosít ahhoz, hogy kis autóversenyzőjükkel együtt éljék át az értékes fejlődési mérföldköveket.

12 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Inspiráld a gyermekek képzelőerejét a Disney és a Pixar Verdák filmek imádott szereplőivel! Villám McQueen versenyének napja 2 az 1-ben játékkészlet. Ha véget ért a nagy verseny
a gyermekek Matuka autószerelő műhelyévé alakíthatják a játékot. Miközben a kis pilóták versenyeznek
szerelnek és saját történeteket álmodnak meg
fejlesztik a finommotoros-készségeiket és érzelmi tudatosságukat is
amelyek egy életre szólnak.

További információk

Csomagolás mérete (kb.)382 × 262 × 70 cm
Márka

, , ,

Korosztály

, ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: