LEGO® DUPLO®: Első autómentőm 10918

A kisgyermekek észrevétlenül lépik át a kulcsfontosságú fejlődési mérföldkövet, miközben izgalmas küldetésekre vezetik kék autómentőjüket! Ez a jármű nagyszerű első LEGO játék lehet, mely inspirálja a fiatal elméket. Ez a beállítható daruval ellátott, aranyos, tolható vontató autó nagyszerű lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a gyermekek és felnőttek csapatmunkával segítsenek a bajbajutottakon. A legkisebbek a vészhelyzet helyszínére tolhatják a járművet, majd finommotoros készségeik segítségével elhelyezhetik a bóját, utána pedig felemelhetik és leengedhetik a daruhorgot. A fiút és lányt ábrázoló ablakdísszel ellátott, szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan végezhetik el a feladatot csapatmunkával. A LEGO DUPLO játékkészletekkel az óvodások és szülők értékes fejlődési pillanatokat élhetnek át együtt, hisz úgy tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsák az egész család számára. A LEGO DUPLO készletekkel végtelen játékban lehet részetek, melyek önkifejezésre és tanulásra bátorítják gyermeked.

1 790 Ft  

Elfogyott

Az autómentő bevetésre kész! Ez a kisgyermekeknek szánt, könnyen megépíthető játék végtelen, fantáziadús játékra inspirál, emellett a kulcsfontosságú fejlődési készségek elsajátítását is elősegíti.

A gyermekek ezzel a mókás autómentővel egyenesen a vészhelyzet helyszínre siethetnek.

• Miközben a gyermekek következő bevetésre indítják a kék autómentőt, megtanulhatják, hogyan dolgozhatnak csapatban! Nagyszerű első autós fejlesztő játék gyermekeknek.
• Ez a LEGO® DUPLO® kezdőkészlet tartalmaz egy 4-kerekű, tolható vontató autót egy fiú és egy lány utast ábrázoló ablakokkal és egy horoggal felszerelt daruval, melyet a gyermekek felemelhetek és leengedhetnek, miközben mentőakciókat végeznek.
• A kisgyermekek a vészhelyzet helyszínére vezethetik a vontató autót, fel és le mozgathatják a daruhorgot, majd bármelyik bajbajutottnak segíthetnek. A gyermekek végtelen, izgalmas mentőakciókat játszhatnak el!
• Minden kis autórajongó vagy országúti szuperhős imádná ezt a tolható vontató autós játékkészletet. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára.
• Az autómentő több mint 9 cm hosszú, 7 cm magas és 6 cm széles – tökéletes méretű ahhoz, hogy a gyermekek bárhol átadhassák magukat a fantáziadús játéknak. Kombináljátok más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
• A LEGO® DUPLO® Autómentőt a gyermekek képzelete hajtja – így nincs szükség elemekre ahhoz, hogy élvezzék a végtelen, vontató autós kalandokat.
• Az autómentős móka már a doboz kinyitásával megkezdődik. Az egyszerű útmutató olyan ötleteket és inspirációt nyújt, melyek segítségével a szülők és a gyermekek a lehető legtöbbet hozzák ki a mókából és a fejlődési készségek elsajátításából.
• A LEGO® DUPLO® játékkészleteket az óvodások képzelete hajtja, miközben építenek, tanulnak és végtelen játékban vesznek részt. Az inspiráló játékkészletek jól ismert helyszíneket, mókás szereplőket és könnyen kezelhető elemeket tartalmaznak.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek már 1969 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

, , ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: