LEGO® DUPLO®: Első autómentőm 10918

A kisgyermekek észrevétlenül lépik át a kulcsfontosságú fejlődési mérföldkövet, miközben izgalmas küldetésekre vezetik kék autómentőjüket! Ez a jármű nagyszerű első LEGO játék lehet, mely inspirálja a fiatal elméket. Ez a beállítható daruval ellátott, aranyos, tolható vontató autó nagyszerű lehetőséget nyújt ahhoz, hogy a gyermekek és felnőttek csapatmunkával segítsenek a bajbajutottakon. A legkisebbek a vészhelyzet helyszínére tolhatják a járművet, majd finommotoros készségeik segítségével elhelyezhetik a bóját, utána pedig felemelhetik és leengedhetik a daruhorgot. A fiút és lányt ábrázoló ablakdísszel ellátott, szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan végezhetik el a feladatot csapatmunkával. A LEGO DUPLO játékkészletekkel az óvodások és szülők értékes fejlődési pillanatokat élhetnek át együtt, hisz úgy tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt nyújtsák az egész család számára. A LEGO DUPLO készletekkel végtelen játékban lehet részetek, melyek önkifejezésre és tanulásra bátorítják gyermeked.

2 090 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Az autómentő bevetésre kész! Ez a kisgyermekeknek szánt, könnyen megépíthető játék végtelen, fantáziadús játékra inspirál, emellett a kulcsfontosságú fejlődési készségek elsajátítását is elősegíti.

A gyermekek ezzel a mókás autómentővel egyenesen a vészhelyzet helyszínre siethetnek.

• Miközben a gyermekek következő bevetésre indítják a kék autómentőt, megtanulhatják, hogyan dolgozhatnak csapatban! Nagyszerű első autós fejlesztő játék gyermekeknek.
• Ez a LEGO® DUPLO® kezdőkészlet tartalmaz egy 4-kerekű, tolható vontató autót egy fiú és egy lány utast ábrázoló ablakokkal és egy horoggal felszerelt daruval, melyet a gyermekek felemelhetek és leengedhetnek, miközben mentőakciókat végeznek.
• A kisgyermekek a vészhelyzet helyszínére vezethetik a vontató autót, fel és le mozgathatják a daruhorgot, majd bármelyik bajbajutottnak segíthetnek. A gyermekek végtelen, izgalmas mentőakciókat játszhatnak el!
• Minden kis autórajongó vagy országúti szuperhős imádná ezt a tolható vontató autós játékkészletet. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára.
• Az autómentő több mint 9 cm hosszú, 7 cm magas és 6 cm széles – tökéletes méretű ahhoz, hogy a gyermekek bárhol átadhassák magukat a fantáziadús játéknak. Kombináljátok más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
• A LEGO® DUPLO® Autómentőt a gyermekek képzelete hajtja – így nincs szükség elemekre ahhoz, hogy élvezzék a végtelen, vontató autós kalandokat.
• Az autómentős móka már a doboz kinyitásával megkezdődik. Az egyszerű útmutató olyan ötleteket és inspirációt nyújt, melyek segítségével a szülők és a gyermekek a lehető legtöbbet hozzák ki a mókából és a fejlődési készségek elsajátításából.
• A LEGO® DUPLO® játékkészleteket az óvodások képzelete hajtja, miközben építenek, tanulnak és végtelen játékban vesznek részt. Az inspiráló játékkészletek jól ismert helyszíneket, mókás szereplőket és könnyen kezelhető elemeket tartalmaznak.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek már 1969 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a folyamatosságot, kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden gyermekeknek szánt építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, , ,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: