LEGO Duplo: Első tűzoltó autóm 10917 - 1. kép
LEGO® DUPLO®: Első tűzoltó autóm 10917
1 790 Ft   Kosárba teszem

LEGO® DUPLO®: Első tűzoltó autóm 10917

A kisgyermekek a következő izgalmas küldetésre vezethetik a piros tűzoltóautót! Ez a népszerű, gyermekeknek szánt játék könnyen megépíthető, és szórakoztató játékélményt nyújt, mely segíti a kisgyermekek fejlődési mérföldköveinek elérését. Dolgozzatok össze, hogy közösen mindenféle izgalmas, fantáziadús mentőakciót játsszatok el ezzel az aranyos, tolható tűzoltóautóval! A könnyen kezelhető piros autó egyenesen a kisgyermekek kezébe adja az irányítást, miközben a vészhelyzet helyszínére sietnek. Miközben a megfelelő helyzetbe állítják a létrát, valamint fel és le mozgatják, finommotoros készségeik is fejlődnek. Egy fiú és egy lány tűzoltóval a fedélzeten, ez a szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan kell csapatban dolgozni. A LEGO DUPLO játékkészletek lehetővé teszik az óvodások és a szülők számára, hogy közösen éljék át a fontos fejlődési mérföldköveket. Arra tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a kisgyermekek számára. Ellenállhatatlan, és végtelen játékot nyújtanak, valamint önkifejezésre és tanulásra bátorítják a kicsiket.

1 790 Ft  

Elérhető

9 900 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítási opció
  • Számos fizetési lehetőség
Biztonságos fizetés

Itt jön a tűzoltóautó! Ez a népszerű játék könnyen megépíthető, és szórakoztató játékélményt nyújt, mely segíti a kisgyermekek fejlődési mérföldköveinek elérését.

Ezzel a szórakoztató tűzoltóautóval a kisgyermekek megtanulják, hogyan segíthetnek másokon.

• Nagyszerű kalandok várnak a kis tűzoltókra, miközben elvezetik a piros tűzoltóautót a következő izgalmas küldetésre! Ez a szórakoztató készlet megtanítja a kisgyermekeknek, hogyan kell csapatban dolgozni.
• A tűzoltóautó nagyszerű első LEGO® DUPLO® építőkészletként szolgál a kisgyermekek számára. A tolható autó egy fiú és egy lány utast ábrázoló kockákat, valamint egy mozgatható létrát is tartalmaz, melyet a gyermekek beállíthatnak a mentéshez.
• A gyermekek végtelen, izgalmas mentőakciókat játszhatnak el. A vészhelyzet helyszínére vezethetik az autót, fel és le mozgathatják a létrát, majd csapatmunkával bármelyik bajbajutottnak segíthetnek.
• Minden kis tűzoltó arra vágyik, hogy a kezébe vehesse ezt a játékkészletet. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára.
• A tűzoltóautó több mint 9 cm hosszú, 7 cm magas és 6 cm széles – tökéletes méretű ahhoz, hogy a gyermekek bárhol játszhassanak vele. Kombináljátok más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
• Nincs szükség elemekre. A LEGO® DUPLO® Tűzoltót a gyermekek képzelete hajtja – így a móka sosem ér véget!
• A tűzoltóautós móka már a doboz kinyitásával elkezdődik. Az egyszerű útmutató olyan ötleteket és inspirációt nyújt, melyek segítenek a szülőknek és a gyermekeknek abban, hogy ezzel a sokoldalú játékkal a lehető legjobban szórakozzanak.
• Vezesd be az óvodásokat az építés és tanulás világába a LEGO® DUPLO® játékkészletekkel! A végtelen, kreatív és inspiráló készletek jól ismert helyszíneket, mókás szereplőket és könnyen kezelhető elemeket tartalmaznak.
• A LEGO® DUPLO® építőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg. Ez azt jelenti, hogy tökéletes a kis ujjak számára ahhoz, hogy felvegyék, összeillesszék és szétszedjék – és ez már 1969 óta így van!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak, így teljesen biztonságosak kis építőd számára.

Additional Information

Életkor

, , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

, , ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: