LEGO® DUPLO®: Első tűzoltó autóm 10917

A kisgyermekek a következő izgalmas küldetésre vezethetik a piros tűzoltóautót! Ez a népszerű, gyermekeknek szánt játék könnyen megépíthető, és szórakoztató játékélményt nyújt, mely segíti a kisgyermekek fejlődési mérföldköveinek elérését. Dolgozzatok össze, hogy közösen mindenféle izgalmas, fantáziadús mentőakciót játsszatok el ezzel az aranyos, tolható tűzoltóautóval! A könnyen kezelhető piros autó egyenesen a kisgyermekek kezébe adja az irányítást, miközben a vészhelyzet helyszínére sietnek. Miközben a megfelelő helyzetbe állítják a létrát, valamint fel és le mozgatják, finommotoros készségeik is fejlődnek. Egy fiú és egy lány tűzoltóval a fedélzeten, ez a szórakoztató játék megtanítja a gyermekeknek, hogyan kell csapatban dolgozni. A LEGO DUPLO játékkészletek lehetővé teszik az óvodások és a szülők számára, hogy közösen éljék át a fontos fejlődési mérföldköveket. Arra tervezték őket, hogy a lehető legjobb játékélményt biztosítsák a kisgyermekek számára. Ellenállhatatlan, és végtelen játékot nyújtanak, valamint önkifejezésre és tanulásra bátorítják a kicsiket.

2 290 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Itt jön a tűzoltóautó! Ez a népszerű játék könnyen megépíthető, és szórakoztató játékélményt nyújt, mely segíti a kisgyermekek fejlődési mérföldköveinek elérését.

Ezzel a szórakoztató tűzoltóautóval a kisgyermekek megtanulják, hogyan segíthetnek másokon.

• Nagyszerű kalandok várnak a kis tűzoltókra, miközben elvezetik a piros tűzoltóautót a következő izgalmas küldetésre! Ez a szórakoztató készlet megtanítja a kisgyermekeknek, hogyan kell csapatban dolgozni.
• A tűzoltóautó nagyszerű első LEGO® DUPLO® építőkészletként szolgál a kisgyermekek számára. A tolható autó egy fiú és egy lány utast ábrázoló kockákat, valamint egy mozgatható létrát is tartalmaz, melyet a gyermekek beállíthatnak a mentéshez.
• A gyermekek végtelen, izgalmas mentőakciókat játszhatnak el. A vészhelyzet helyszínére vezethetik az autót, fel és le mozgathatják a létrát, majd csapatmunkával bármelyik bajbajutottnak segíthetnek.
• Minden kis tűzoltó arra vágyik, hogy a kezébe vehesse ezt a játékkészletet. Nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék a 18 hónapos vagy annál idősebb gyermekek számára.
• A tűzoltóautó több mint 9 cm hosszú, 7 cm magas és 6 cm széles – tökéletes méretű ahhoz, hogy a gyermekek bárhol játszhassanak vele. Kombináljátok más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
• Nincs szükség elemekre. A LEGO® DUPLO® Tűzoltót a gyermekek képzelete hajtja – így a móka sosem ér véget!
• A tűzoltóautós móka már a doboz kinyitásával elkezdődik. Az egyszerű útmutató olyan ötleteket és inspirációt nyújt, melyek segítenek a szülőknek és a gyermekeknek abban, hogy ezzel a sokoldalú játékkal a lehető legjobban szórakozzanak.
• Vezesd be az óvodásokat az építés és tanulás világába a LEGO® DUPLO® játékkészletekkel! A végtelen, kreatív és inspiráló készletek jól ismert helyszíneket, mókás szereplőket és könnyen kezelhető elemeket tartalmaznak.
• A LEGO® DUPLO® építőkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg. Ez azt jelenti, hogy tökéletes a kis ujjak számára ahhoz, hogy felvegyék, összeillesszék és szétszedjék – és ez már 1969 óta így van!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy mindegyik megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak, így teljesen biztonságosak kis építőd számára.

További információk

Márka

, , ,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: