LEGO Duplo: Hálószoba 10926 - 1. Kép
LEGO® DUPLO®: Hálószoba 10926
4 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® DUPLO®: Hálószoba 10926

Ezzel a LEGO DUPLO Hálószoba készlettel végtelen játéklehetőségek várnak a gyermekekre. Még a ház alakú doboz is a játékélmény része. Ez a sokoldalú játékkészlet magával ragadja és szórakoztatja a fiatal elméket. A modern színekkel és a 2 részletesen kidolgozott lányfigurával a gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett végtelen szórakozásban lehet részük. Vár rátok egy ölelgetni való, nagy plüssmaci, egy emeletes ágy, egy csúszda, és egy gitár, melynek kíséretében énekelhettek! Ha eljön az alvás ideje, altassátok el a két lány figurát, majd reggel folytathatjátok a játékot. És miközben a szülők csatlakoznak az építéshez, részesei lehetnek a gyermekek fontos fejlődési mérföldköveinek. A LEGO DUPLO tanulást elősegítő játékok egyenesen az óvodások kezébe adják a végtelen mókát. A szimpatikus szereplőkkel és kreatív építéssel teli DUPLO játékok ideális első LEGO készletekként szolgálnak.

4 990 Ft  

Elérhető

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

A kisgyermekek szórakozhatnak a babaházban és játszhatnak a LEGO® DUPLO® Hálószoba készlettel. Játsztok a 2 lány figurával, és tartsatok egy mókás pizsamapartit!

Sokoldalú, pizsamapartis játék kisgyermekeknek, telis-tele tanulást segítő mókával!

• A játékkészletet tartalmazó ház alakú dobozt egy mókával teli hálószobává alakíthatjátok, telis-tele színes kockákkal és klassz figurákkal, melyekkel osztozhatsz gyermekeddel a végtelen szórakozásban.
• Ez a kisgyermekeknek szánt, tanulást elősegítő építőjáték 2 lány figurát, egy játék gitárt, egy ébresztőórát és egy plüssmacit tartalmaz. A ház alakú doboz pedig nagyszerű a játékhoz és a tároláshoz egyaránt.
• A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket és fantáziadús történeteket építhetnek, miközben csatlakoznak a 2 lány figurához egy pizsamapartira a LEGO® DUPLO® Hálószoba készlettel.
• A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket és kreatív történeteket építhetnek, miközben csatlakoznak a 2 lány figurához. Hogy még több mókában legyen részetek, kombináljátok a szettet a LEGO DUPLO Városi kalandok Játékszoba (10925) készlettel!
• Ha tanulást elősegítő játékot keresel kisgyermekeknek, ez a játékkészlet aranyos szereplőket, színes, egyszerűen kezelhető kockákat és végtelen játéklehetőségeket rejt – így nagyszerű előtanulást segítő építőjáték a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
• Az emeletes ágy mérete csúszdával: több mint 11 cm magas, 13 cm széles és 6 cm mély. A ház alakú dobozban eltárolhatjátok az összes kockát és elemet, emellett lehetővé teszi, hogy bárhová magatokkal vigyétek.
• Ehhez a játékkészlethez nincs szükség elemekre. A kézzelfogható játékok fejlesztik a gyermekek kreativitását, képzelőerejét és gyakorlati készségeit. A gyermekeket örömmel tölti el, hogy „teljesen egyedül“ alkottak klassz dolgokat – ez pedig azt jelenti, hogy a móka sosem ér véget.
• A játék azonnal elkezdődhet. Csak nyissátok ki a ház alakú dobozt, és vágjatok bele! Ha még több tanulást elősegítő szórakozást keresel, nézd meg a LEGO® DUPLO® altató dalokat és más DUPLO dalokat a LEGO.com/DUPLO/Songs honlapon!
• A LEGO® DUPLO® Városi kalandok játékok egyenesen a kisgyermekek kezébe adják a tanulás és a végtelen játék világát. Ezek a zseniális DUPLO kezdőkészletek a kulcsfontosságú fejlődési készségeket a gyermekek kedvenc játékaival kombinálják.
• A legszigorúbb iparági szabványoknak megfelelve, a LEGO® DUPLO® készletek könnyen felvehetők, összeilleszthetők és szétszedhetők az apró kezek számára – és ez már 1969 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden egyes gyermekeknek szánt építőjáték megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , ,

Korosztály

, ,

Márka

, , ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: