LEGO® DUPLO®: Játékszoba 10925

A LEGO DUPLO Játékszoba készlet tele van fantáziadús, szerepjátékos lehetőségekkel. Még a ház alakú doboz is a játékélmény része. A modern színekkel, a klassz funkciókkal, és a részletesen kidolgozott szereplőkkel a gyermekek órákig szórakozhatnak! A gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett fantáziadús történeteket játszhatnak el, miközben csatlakoznak a fiúhoz és a lányhoz a játszószobában. A játék iskola területe számtalan, alapvető óvodai tanulási lehetőséget nyújt. Még egy születésnapi ünnepség is vár rátok – játékokkal, fagylalttal, ajándékkal és lufikkal. És miközben a szülők és a barátok csatlakoznak az építéshez és játékos szórakozáshoz, részesei lehetnek a gyermekek értékes fejlődési mérföldköveinek. A kreatív gyermekeknek szánt LEGO DUPLO játékkészletek egyenesen az apró kezekbe helyezik a végtelen játék élményét, az önkifejezést és a tanulást. Ezek a tanulást elősegítő, kisgyermekeknek szánt játékok szerepjátékokon, szimpatikus szereplőkön és kreatív építésen keresztül bátorítják őket a tanulásra.

4 990 Ft  

Elfogyott

Rengeteg fantáziadús szórakozás vár a kisgyermekekre, melyeket eljátszhatnak a LEGO® DUPLO® Játékszobában. Osztozzatok játékokon a kisfiúval és a kislánnyal, játsszatok iskolásat és ünnepeljetek!

Sokoldalú játékszoba telis-tele fantáziadús, szerepjátékos mókával!

• A dobozban található játékkészletet egy sokoldalú játszószobává alakíthatjátok, telis-tele színes játékokkal és részletesen kidolgozott szereplőkkel, melyek végtelen, szerepjátékos mókával tanítják és szórakoztatják a kisgyermekeket.
• A ház alakú doboz a játékhoz és tároláshoz egyaránt nagyszerű. Minden olyan kockát és elemet megtaláltok benne, melyekre a gyermekeknek szükségük lehet ahhoz, hogy sok egyéb mellett egy születésnapi ünnepséget is eljátsszanak. Korszerű figurákat, valamint számtalan játékot és kiegészítőt tartalmaz.
• A kisgyermekek fantáziadús történeteket játszhatnak el a LEGO® DUPLO® Játékszoba készlettel, melynek segítségével tanulhatnak a játék iskolában és egy születésnapi ünnepségen is részt vehetnek. Hogy még több mókában legyen részetek, kombináljátok a szettet a LEGO® DUPLO® Városi kalandok Hálószoba (10926) készlettel!
• Az aranyos szereplőkkel és a színes, könnyen kezelhető kockákkal ellátott, tanulást elősegítő játék nagyszerű ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, mellyel minden nap születésnapi ünnepség vár rájuk!
• A játszószoba méretei: 10 cm magas, 12 cm széles és 6 cm mély. A ház alakú dobozban tárolhatjátok az összes kockát és elemet, emellett lehetővé teszi a felnőttek számára, hogy bárhová magukkal vigyék a fantáziadús játékot, ahova a gyermekek mennek.
• A gyermekek képzelete élteti! A kézzelfogható, elem nélküli játékok beindítják a gyermekek kreatív, fantáziadús és gyakorlati készségeit, emellett örömmel tölti el őket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak mókás dolgokat.
• Nyissátok ki a készlet ház alakú dobozát, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Ha még több tanulást segítő szórakozást keresel, nézd meg a DUPLO Születésnapi dalt és más DUPLO dalokat a LEGO.com/DUPLO/Songs honlapon!
• Ismertesd meg az óvodásokkal az ismerős helyzeteket, az aranyos szereplőket és a fantáziadús mókát a LEGO® DUPLO® Városi kalandok készlettel! Ezek a remek DUPLO kezdőkészletek végtelen szerepjátékra inspirálják a fiatal elméket.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró ujjak számára könnyen felvehetők, összeilleszthetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

, , ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: