LEGO® DUPLO®: Játékszoba 10925

A LEGO DUPLO Játékszoba készlet tele van fantáziadús, szerepjátékos lehetőségekkel. Még a ház alakú doboz is a játékélmény része. A modern színekkel, a klassz funkciókkal, és a részletesen kidolgozott szereplőkkel a gyermekek órákig szórakozhatnak! A gyermekek fejleszthetik finommotoros készségeiket, emellett fantáziadús történeteket játszhatnak el, miközben csatlakoznak a fiúhoz és a lányhoz a játszószobában. A játék iskola területe számtalan, alapvető óvodai tanulási lehetőséget nyújt. Még egy születésnapi ünnepség is vár rátok – játékokkal, fagylalttal, ajándékkal és lufikkal. És miközben a szülők és a barátok csatlakoznak az építéshez és játékos szórakozáshoz, részesei lehetnek a gyermekek értékes fejlődési mérföldköveinek. A kreatív gyermekeknek szánt LEGO DUPLO játékkészletek egyenesen az apró kezekbe helyezik a végtelen játék élményét, az önkifejezést és a tanulást. Ezek a tanulást elősegítő, kisgyermekeknek szánt játékok szerepjátékokon, szimpatikus szereplőkön és kreatív építésen keresztül bátorítják őket a tanulásra.

5 590 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Rengeteg fantáziadús szórakozás vár a kisgyermekekre, melyeket eljátszhatnak a LEGO® DUPLO® Játékszobában. Osztozzatok játékokon a kisfiúval és a kislánnyal, játsszatok iskolásat és ünnepeljetek!

Sokoldalú játékszoba telis-tele fantáziadús, szerepjátékos mókával!

• A dobozban található játékkészletet egy sokoldalú játszószobává alakíthatjátok, telis-tele színes játékokkal és részletesen kidolgozott szereplőkkel, melyek végtelen, szerepjátékos mókával tanítják és szórakoztatják a kisgyermekeket.
• A ház alakú doboz a játékhoz és tároláshoz egyaránt nagyszerű. Minden olyan kockát és elemet megtaláltok benne, melyekre a gyermekeknek szükségük lehet ahhoz, hogy sok egyéb mellett egy születésnapi ünnepséget is eljátsszanak. Korszerű figurákat, valamint számtalan játékot és kiegészítőt tartalmaz.
• A kisgyermekek fantáziadús történeteket játszhatnak el a LEGO® DUPLO® Játékszoba készlettel, melynek segítségével tanulhatnak a játék iskolában és egy születésnapi ünnepségen is részt vehetnek. Hogy még több mókában legyen részetek, kombináljátok a szettet a LEGO® DUPLO® Városi kalandok Hálószoba (10926) készlettel!
• Az aranyos szereplőkkel és a színes, könnyen kezelhető kockákkal ellátott, tanulást elősegítő játék nagyszerű ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, mellyel minden nap születésnapi ünnepség vár rájuk!
• A játszószoba méretei: 10 cm magas, 12 cm széles és 6 cm mély. A ház alakú dobozban tárolhatjátok az összes kockát és elemet, emellett lehetővé teszi a felnőttek számára, hogy bárhová magukkal vigyék a fantáziadús játékot, ahova a gyermekek mennek.
• A gyermekek képzelete élteti! A kézzelfogható, elem nélküli játékok beindítják a gyermekek kreatív, fantáziadús és gyakorlati készségeit, emellett örömmel tölti el őket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak mókás dolgokat.
• Nyissátok ki a készlet ház alakú dobozát, és már kezdődhet is a fantáziadús játék! Ha még több tanulást segítő szórakozást keresel, nézd meg a DUPLO Születésnapi dalt és más DUPLO dalokat a LEGO.com/DUPLO/Songs honlapon!
• Ismertesd meg az óvodásokkal az ismerős helyzeteket, az aranyos szereplőket és a fantáziadús mókát a LEGO® DUPLO® Városi kalandok készlettel! Ezek a remek DUPLO kezdőkészletek végtelen szerepjátékra inspirálják a fiatal elméket.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró ujjak számára könnyen felvehetők, összeilleszthetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, , ,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: