LEGO Duplo: Pékség 10928 - 1. Kép
LEGO® DUPLO®: Pékség 10928
12 990 Ft   Kosárba teszem

LEGO® DUPLO®: Pékség 10928

Minden gyermek imád pékségbe járni! Most a LEGO DUPLO Pékségben és a díszített furgonban az óvodások élvezhetik a végtelen szerepjátékot. Ez a színes, modern pékség a fantáziadús játék és fejlődési készségek ínycsiklandó ötvözetét nyújtja a kisgyermekek és szülők számára! Kis péked a keverőgéppel és a sütővel már hozzá is láthat a munkához. A kávézóban étvágygerjesztő tortákat szolgálhattok fel a vendégeknek. Majd itt az idő a kiszállításhoz a tolható furgonban! Rengeteg látni-, tenni- és tanulnivaló vár rátok ebben a fejlesztő játékban, így ez az egyik legjobb módja a kisgyermekek finommotoros, társas és érzelmi készségeinek fejlesztésére. A felismerhető szereplőkkel és ismerős helyszínekkel teli LEGO DUPLO tanulást segítő játékok kézzelfogható, végtelen, szerepjátékos mókát nyújtanak a gyermekeknek, miközben számtalan fejlődési készséget is elsajátítanak.

12 990 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

Rengeteg látni-, tenni- és tanulnivaló vár rátok a forgalmas LEGO® DUPLO® Pékségben, ahol a gyermekek élvezhetik a végtelen játékot ezzel a fantáziadús fejlesztő készlettel.

Játsszatok a pékségben és a furgonban!

• A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros, társas és érzelmi készségeiket, miközben építenek, játszanak, átalakítanak, majd újra belevágnak a játékba ezzel a sürgő-forgó pékség játékkészlettel. A gyermekek süthetnek és felszolgálhatnak a játék kávézóban, majd a furgonnal házhozszállíthatják a sütiket!
• Fiúk és lányok egyaránt örömmel fognak fantáziadús történeteket eljátszani ezzel a LEGO® DUPLO® Pékséggel, melyben egy kávézó és szállítófurgon is vár rájuk. Nagyszerű ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen egész napos szerepjáték várhat rájuk!
• A főépület méretei: több mint 15 cm magas, 19 cm széles és 11 cm mély. Építsétek össze ezt a szuper játékkészletet más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy tovább bővítsétek a gyermekek szerepjátékos és tanulási lehetőségeit.
• Ehhez a gyermekeknek szánt, tanulást segítő, ételes játékhoz nincs szükség elemekre. Kizárólag a gyermekek képzelete hajtja! A LEGO® DUPLO® elem nélküli, kézzelfogható játékok beindítják a gyermekek kreatív, fantáziadús és gyakorlati tanulását.
• Az ínyenc móka már a doboz kinyitásával elkezdődik. Az egyszerű útmutató olyan ötleteket és inspirációt nyújt, melyek segítenek a szülők és gyermekek a lehető legfantáziadúsabb mókában részesülnek, valamint segítséget nyújt a fontos fejlődési készségek elsajátításában.
• Vezesd be az óvodásokat a tanulásba ezzel a végtelen, kreatív játékkal, mely inspirálja a fiatal elméket! A jól ismert helyszínekkel, mókás szereplőkkel és könnyen kezelhető elemekkel ellátott LEGO® DUPLO® játékkészletek ideális bevezető építőjátékok kisgyermekek számára.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró ujjak számára könnyen felvehetők, összeilleszthetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

, , ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: