LEGO® DUPLO®: Pékség 10928

Minden gyermek imád pékségbe járni! Most a LEGO DUPLO Pékségben és a díszített furgonban az óvodások élvezhetik a végtelen szerepjátékot. Ez a színes, modern pékség a fantáziadús játék és fejlődési készségek ínycsiklandó ötvözetét nyújtja a kisgyermekek és szülők számára! Kis péked a keverőgéppel és a sütővel már hozzá is láthat a munkához. A kávézóban étvágygerjesztő tortákat szolgálhattok fel a vendégeknek. Majd itt az idő a kiszállításhoz a tolható furgonban! Rengeteg látni-, tenni- és tanulnivaló vár rátok ebben a fejlesztő játékban, így ez az egyik legjobb módja a kisgyermekek finommotoros, társas és érzelmi készségeinek fejlesztésére. A felismerhető szereplőkkel és ismerős helyszínekkel teli LEGO DUPLO tanulást segítő játékok kézzelfogható, végtelen, szerepjátékos mókát nyújtanak a gyermekeknek, miközben számtalan fejlődési készséget is elsajátítanak.

14 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Rengeteg látni-, tenni- és tanulnivaló vár rátok a forgalmas LEGO® DUPLO® Pékségben, ahol a gyermekek élvezhetik a végtelen játékot ezzel a fantáziadús fejlesztő készlettel.

Játsszatok a pékségben és a furgonban!

• A kisgyermekek fejleszthetik finommotoros, társas és érzelmi készségeiket, miközben építenek, játszanak, átalakítanak, majd újra belevágnak a játékba ezzel a sürgő-forgó pékség játékkészlettel. A gyermekek süthetnek és felszolgálhatnak a játék kávézóban, majd a furgonnal házhozszállíthatják a sütiket!
• Fiúk és lányok egyaránt örömmel fognak fantáziadús történeteket eljátszani ezzel a LEGO® DUPLO® Pékséggel, melyben egy kávézó és szállítófurgon is vár rájuk. Nagyszerű ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára, hiszen egész napos szerepjáték várhat rájuk!
• A főépület méretei: több mint 15 cm magas, 19 cm széles és 11 cm mély. Építsétek össze ezt a szuper játékkészletet más LEGO® DUPLO® készletekkel, hogy tovább bővítsétek a gyermekek szerepjátékos és tanulási lehetőségeit.
• Ehhez a gyermekeknek szánt, tanulást segítő, ételes játékhoz nincs szükség elemekre. Kizárólag a gyermekek képzelete hajtja! A LEGO® DUPLO® elem nélküli, kézzelfogható játékok beindítják a gyermekek kreatív, fantáziadús és gyakorlati tanulását.
• Az ínyenc móka már a doboz kinyitásával elkezdődik. Az egyszerű útmutató olyan ötleteket és inspirációt nyújt, melyek segítenek a szülők és gyermekek a lehető legfantáziadúsabb mókában részesülnek, valamint segítséget nyújt a fontos fejlődési készségek elsajátításában.
• Vezesd be az óvodásokat a tanulásba ezzel a végtelen, kreatív játékkal, mely inspirálja a fiatal elméket! A jól ismert helyszínekkel, mókás szereplőkkel és könnyen kezelhető elemekkel ellátott LEGO® DUPLO® játékkészletek ideális bevezető építőjátékok kisgyermekek számára.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró ujjak számára könnyen felvehetők, összeilleszthetők és szétszedhetők – ami már 1969 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, , ,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: