LEGO® DUPLO® Super Heroes: Szuperhős labor 10921

Indítsd be a kisgyermekek kreativitását és inspiráld fantáziáját ezzel a sokoldalú, szuperhősös építőjátékkal! A népszerű Marvel Bosszúállók szereplők, valamint klassz felszereléseik és járműveik összeállnak, hogy egy mókával teli fejlesztő játékkészletet alkossanak! Gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő szuperhősös játék! A kisgyermekek jól érezhetik magukat Vasember, Pókember és Amerika Kapitány társaságában a Szuperhős laborban. A daru, a forgó korong, a csavarkulcs és az irányítópanel használatával a kis szuperhősök megjavíthatják Amerika Kapitány motorkerékpárját, felemelhetik és mozgathatják a nehéz rakományokat és elhúzhatják Pókember figuráját egy mókás útra a motorkerékpár mögött! És miközben az óvodások el vannak foglalva ezzel a mókás és színes Marvel szuperhős játékkal, fejlesztik kognitív gondolkodásukat, térérzékelésüket, kreativitásukat és finommotoros készségeiket. A LEGO DUPLO játékok ikonikus témákat, felismerhető helyszíneket, népszerű szereplőket és gyermekbarát kockákat ötvöznek a készletekben, melyek játékos tanuláson és kreatív mókán keresztül inspirálják a fiatal elméket.

12 490 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

A kisgyermekek csatlakozhatnak kedvenc Marvel Bosszúállók szereplőikhez, hogy kreatív játékban legyen részük Vasember laboratóriumi műhelyében. Szórakoztató, gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő szuperhősös játék.

Engedd szabadjára a kisgyermekedben lakozó szuperhőst!

• Indítsd be a kisgyermekek képzeletét és kreativitását, valamint segíts nekik elsajátítani a fontos fejlődési készségeket a nagy sikerű Marvel Bosszúállók filmek népszerű szuperhőseivel! Bármi megtörténhet, ha a szuperhősök összedolgoznak Vasember laborjában.
• A gyermekek megépíthetik Vasember laboratóriumát – a mozgatható daruval, forgó koronggal, csavarkulccsal és irányítópanellel –, majd csatlakozhatnak Pókemberhez, Amerika Kapitányhoz és Vasemberhez, hogy szereljenek és szórakozzanak!
• Amerika Kapitány motorkerékpárja javításra, a nehéz rakományok pedig emelésre és elmozgatásra várnak – a gyermekek pedig még Pókembert is elhúzhatják egy útra a motorkerékpár mögött (csak vigyázzanak a hálójával!). Kombináljátok más játékkészletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
• Egy mókával teli kezdőkészlet a kis építők és szuperhősök számára. A biztonságos, gyermekbarát elemekkel ellátott, színpompás játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
• Ez a maximum 13 cm magas, sokoldalú játékkészlet elég nagy a hosszan tartó játékhoz, de elég kicsi ahhoz, hogy a gyermekek bárhová magukkal vihessék a szuperhősös akciót.
• Nincs szükség elemekre. Ezt a kisgyermekeknek szánt fejlesztő játékot a képzelet élteti. Az elem nélküli játékok fejlesztik a kritikus gondolkodást, emellett örömmel tölti el a gyermekeket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak mókás dolgokat.
• A szülőknek és kisgyermekeknek szóló, egyszerű útmutatóval biztosak lehettek abban, hogy a fantáziadús móka azonnal kezdetét veszi, miután a játék kikerül a dobozból. Nincs időigényes beüzemelés – csakis azonnali, örömteli mosoly a kicsik arcán.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek nagyszerű ajándékok kisgyermekek számára, hiszen végtelen, kreatív játékra bátorítják őket, melyek segítségével megismerkedhetnek a valós élethelyzetekkel, ismerős szereplőkkel, aranyos állatokkal és a fantáziadús mókával.
• A kisgyermekeknek szánt LEGO® DUPLO® építőjátékok a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró kezek számára könnyen felvehetők, összeilleszhetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden kis építő DUPLO játékkészlete megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

További információk

Márka

, , ,

Korosztály

, , ,

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: