LEGO Duplo Super Heroes: Szuperhős labor 10921 - 1. kép
LEGO® DUPLO® Super Heroes: Szuperhős labor 10921
11 490 Ft   Kosárba teszem

LEGO® DUPLO® Super Heroes: Szuperhős labor 10921

Indítsd be a kisgyermekek kreativitását és inspiráld fantáziáját ezzel a sokoldalú, szuperhősös építőjátékkal! A népszerű Marvel Bosszúállók szereplők, valamint klassz felszereléseik és járműveik összeállnak, hogy egy mókával teli fejlesztő játékkészletet alkossanak! Gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő szuperhősös játék! A kisgyermekek jól érezhetik magukat Vasember, Pókember és Amerika Kapitány társaságában a Szuperhős laborban. A daru, a forgó korong, a csavarkulcs és az irányítópanel használatával a kis szuperhősök megjavíthatják Amerika Kapitány motorkerékpárját, felemelhetik és mozgathatják a nehéz rakományokat és elhúzhatják Pókember figuráját egy mókás útra a motorkerékpár mögött! És miközben az óvodások el vannak foglalva ezzel a mókás és színes Marvel szuperhős játékkal, fejlesztik kognitív gondolkodásukat, térérzékelésüket, kreativitásukat és finommotoros készségeiket. A LEGO DUPLO játékok ikonikus témákat, felismerhető helyszíneket, népszerű szereplőket és gyermekbarát kockákat ötvöznek a készletekben, melyek játékos tanuláson és kreatív mókán keresztül inspirálják a fiatal elméket.

11 490 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

15 000 Ft kosárérték felett a szállítás ingyenes!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
Biztonságos fizetés

A kisgyermekek csatlakozhatnak kedvenc Marvel Bosszúállók szereplőikhez, hogy kreatív játékban legyen részük Vasember laboratóriumi műhelyében. Szórakoztató, gyermekeknek szánt, tanulást elősegítő szuperhősös játék.

Engedd szabadjára a kisgyermekedben lakozó szuperhőst!

• Indítsd be a kisgyermekek képzeletét és kreativitását, valamint segíts nekik elsajátítani a fontos fejlődési készségeket a nagy sikerű Marvel Bosszúállók filmek népszerű szuperhőseivel! Bármi megtörténhet, ha a szuperhősök összedolgoznak Vasember laborjában.
• A gyermekek megépíthetik Vasember laboratóriumát – a mozgatható daruval, forgó koronggal, csavarkulccsal és irányítópanellel –, majd csatlakozhatnak Pókemberhez, Amerika Kapitányhoz és Vasemberhez, hogy szereljenek és szórakozzanak!
• Amerika Kapitány motorkerékpárja javításra, a nehéz rakományok pedig emelésre és elmozgatásra várnak – a gyermekek pedig még Pókembert is elhúzhatják egy útra a motorkerékpár mögött (csak vigyázzanak a hálójával!). Kombináljátok más játékkészletekkel, hogy még több mókában legyen részetek!
• Egy mókával teli kezdőkészlet a kis építők és szuperhősök számára. A biztonságos, gyermekbarát elemekkel ellátott, színpompás játékkészlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék a 2 éves vagy annál idősebb gyermekek számára.
• Ez a maximum 13 cm magas, sokoldalú játékkészlet elég nagy a hosszan tartó játékhoz, de elég kicsi ahhoz, hogy a gyermekek bárhová magukkal vihessék a szuperhősös akciót.
• Nincs szükség elemekre. Ezt a kisgyermekeknek szánt fejlesztő játékot a képzelet élteti. Az elem nélküli játékok fejlesztik a kritikus gondolkodást, emellett örömmel tölti el a gyermekeket, hogy „teljesen egyedül“ alkottak mókás dolgokat.
• A szülőknek és kisgyermekeknek szóló, egyszerű útmutatóval biztosak lehettek abban, hogy a fantáziadús móka azonnal kezdetét veszi, miután a játék kikerül a dobozból. Nincs időigényes beüzemelés – csakis azonnali, örömteli mosoly a kicsik arcán.
• A LEGO® DUPLO® játékkészletek nagyszerű ajándékok kisgyermekek számára, hiszen végtelen, kreatív játékra bátorítják őket, melyek segítségével megismerkedhetnek a valós élethelyzetekkel, ismerős szereplőkkel, aranyos állatokkal és a fantáziadús mókával.
• A kisgyermekeknek szánt LEGO® DUPLO® építőjátékok a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró kezek számára könnyen felvehetők, összeilleszhetők és szétszedhetők – és ez már 1969 óta így van!
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® DUPLO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden kis építő DUPLO játékkészlete megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, , ,

Márka

, , ,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: