LEGO® Friends: Andrea shopping dobozkája 41405

3 290 Ft  

Elfogyott

Vezesd be a gyermekedet a LEGO® Friends világába ezzel a hordozható játék kisállat kereskedéssel – ideális hordozható játék az állatbarát gyermekek számára.

Egy apró meglepetés gyermekeknek, akik imádják az állatos játékokat!

• Vágjatok bele izgalmas LEGO® Friends kalandokba útközben ezzel a hordozható, állatos játékkészlettel! Ez a kompakt LEGO állatos játékkészlet lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy bárhol játszhassanak a minifigurával és a kisállat kereskedéssel.
• Az apró dobozkák hatalmas mókát rejtenek. Ebben a dobozkában vár rád egy minifigura, egy mini állat és egy játék akvárium. A mini kiegészítők életre keltik a szerepjátékot, emellett egy matricalap is tartozik hozzájuk, mellyel testre szabhatjátok a mókát.
• A gyermekek a dobozkán kívül is játszhatnak a játék állatokkal, vagy bepakolhatják, hogy bárhová magukkal vigyék a mókát. Az összes LEGO® Friends dobozkát összeilleszthetik és egymásra pakolhatják, hogy mókás díszeket alkossanak belőlük. Emellett a gyermekek ketté is szedhetik őket, hogy megosszák egy barátjukkal.
• A játék dobozkákban lévő egyszerű építmények nagyszerűen bevezetik a gyermekeket a LEGO® univerzumba, ahol hamar belevághatnak a játékba. Ez a játék kisállat kereskedés tökéletes jutalom, születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 év fölötti gyermekeknek.
• Az egyes dobozkák csak 8 cm szélesek és 6 cm magasak, így ideális, kompakt, szórakoztató LEGO játék, melyet a gyermekek bárhová magukkal vihetnek. A színes, hordozható játékok nagyszerűen feldobják a hosszú utakat.
• Ehhez az állatos játékkészlethez nincs szükség elemekre, hogy életre keljen. Szétszedheted, egymásra rakhatod és összeillesztheted más dobozkákkal, melyek mindegyikében egy rejtélyes állatot találsz. Egyszerűen telis-tele vannak lehetőségekkel!
• Vezesd be a gyermekeket Heartlake City LEGO® Friends világába, egy izgalmas, fantáziadús játékkal és csodálatos barátságokkal teli helyre, ahol a gyermekek olyan szereplőket ismerhetnek meg, akik „pont olyanok, mint ők“, és mindenkit szeretettel várnak.
• A LEGO® építőkockák és játékkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. A minifigura készlet építése során a gyermekek stabilan összerakhatják és egyszerűen szétszedhetik a kockákat minden alkalommal.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, megkarcoljuk és minden LEGO® kockát és elemet az összes elképzelhető módon letesztelünk, így garantálva, hogy minden gyermekeknek szánt LEGO építőkészlet megfelel a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: