LEGO® Friends: Dzsungel Mentőközpont 41424

Fésüld át az erdőt bajbajutottak után kutatva! LEGO® Friends Dzsungel Mentőközpont 41424 készlet építőelemeinek segítségével végre megépítheted a fantasztikus mentőállomásodat, ahol az erdőben megsérült vadakról gondoskodhatsz. Vesd hát be a drónodat, hogy ki se kelljen mozdulnod a rendelőből, és keress beteg jószágokat. A LEGO® Friends Dzsungel Mentőközpont 41424 készlet 647 darab LEGO® építőkockát, 3 darab LEGO® minifigurát (Andrea, Mia, Olivia), és állatfigurákat tartalmaz. A lombház méretei: 28 x 31 cm. A játékot 8 éves kortól ajánljuk.

31 390 Ft

Jelenleg nem rendelhető :(

Ez a termék jelenleg nincs készleten, és egyelőre nem tudjuk, mikor lesz újra belőle (telefonon és e-mailben is ugyanezt tudjuk mondani).

Írd ide az email címed, ha szeretnéd, hogy értesítsünk, ha ismét rendelhetővé válik. Itt NEM hírlevélre történő feliratkozás történik. Az értesítésről leiratkozni is itt tudsz.

Magyar tulajdonú megbízható webáruház!
  • 14 napos termékvisszaküldés!
  • Többféle szállítás és személyes átvétel
  • Gyors online fizetés vagy utánvét átvételkor
  • 30.000 Ft felett INGYEN Foxpost automatába szállítás
  • 30.000 Ft felett INGYEN házhoz és GLS csomagpontra szállítás
Biztonságos fizetés

Vezesd be a gyermekeket a vadon élő állatok felfedezésének világába ezzel a klassz dzsungeljátékkészlettel! A LEGO® Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját.

Több órán át élvezheted a dzsungelt ezzel a mentőközpontos játékkal

• A LEGO® Friends büszkén támogatja a National Geographic Explorers munkáját akik kreativitásukat, kíváncsiságukat és szenvedélyüket arra használják, hogy megvédjék a veszélyeztetett fajokat dzsungeljeinkben, és segítsenek egy jobb világot építeni mindannyiunk számára.
• Engedd, hogy az állatszerető gyermekek csatlakozzanak egy LEGO® Friends kalandhoz, amelyben segítenek megmenteni a lajhárt az erdőben, és visszahozni a lombház menedékébe ezzel a Dzsungel Mentőközpont (41424) játékkészlettel.
• Ez a lombházkészlet 3 összerakható minifigurát, valamint 2 elefánt- és 2 lajhárfigurát tartalmaz. Az olyan klassz kiegészítők, mint a játék rádió adó-vevő, az állatmentő készlet és egy robot-drón, segítik a kreatív játékot.
• Ez a mentőállomás-játékkészlet tartalmaz egy klinikát és egy őrtornyot, amelyet függőhíd köt össze. A barátok a quad bike-on siethetnek megmenteni a fán bajbajutott lajhárt, máskor pedig a kunyhóban tölthetik az időt.
• A 8 éves és idősebb gyermekek kellően nehéz építési kihívásnak fogják találni ezt a mentőállomás-építőkészletet. Ez kitűnő ünnepi ajándék vagy születésnapi meglepetés lehet olyan gyermekeknek, akik szeretnek játszani az állatokkal és szívesen gondozzák őket.
• A lombház méretei: több mint 28 cm magas, 31 cm széles, és jól mutat, ha kiállítod. A gyermekek bármilyen más LEGO® kockával bővíthetik a játékot, mivel minden LEGO játék kompatibilis.
• Nincs szükség elemekre az izgalmas dzsungelakció beindításához – a lajhár fája kézi nyomó funkciójával „elkaphatod a fényt”. Ez azt jelenti, hogy a mentési szerepjáték azonnal elkezdődhet, amint elkészült az építés.
• Ehhez a lenyűgöző dzsungelmentőközpont-játékhoz lépésről lépésre vezető útmutató jár. Az építési móka fokozásához, töltsd le a LEGO® Építési útmutatók alkalmazást, hogy elérhesd az intuitív Instructions PLUS-t, hogy a gyermekek nagyíthassák, elforgathassák és megtekinthessék az építményüket.
• A LEGO® Friends készletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, továbbá a LEGO Csoport saját, szigorú minőségi követelményeinknek is, hogy tökéletesen összeilleszthetők, kompatibilisek és könnyen szétszedhetők legyenek – és ez már 1958 óta így van.
• Amellett, hogy megfelelnek a legmagasabb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, a LEGO® építőjátékokat a LEGO Csoport maximálisan teszteli, így biztos lehetsz abba, hogy olyan játékkészletet vásárolsz, amelyet a gyermekek biztonságosan használhatnak.

További információk

Csomagolás mérete (kb.)480 × 378 × 70 cm
Márka

,

Korosztály

Fiúknak vagy lányoknak?

  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén Foxpost csomagautomatába ingyen szállítjuk megrendelésedet
  • 30.000 Ft feletti vásárlás esetén pedig a Foxpost mellett még a házhoz szállítás és a GLS csomagpontba kézbesítés is ingyenes.

Az akció visszavonásig érvényes. A fent megjelölteknél alacsonyabb kosárértékek esetén a mindenkori szállítási díjszabás érvényes, lásd lejjebb.

Szállítási összehasonlító táblázat: