LEGO Friends: Fagyis tricikli 41389 - 1. kép
LEGO® Friends: Fagyis tricikli 41389
3 290 Ft   Kosárba teszem

LEGO® Friends: Fagyis tricikli 41389

3 290 Ft  

Már csak kevés érhető el belőle

Vezesd be a gyermekeket a fagylalt készítés világába, és a vendégek szórakoztató kiszolgálásába az aranyos, gyorsan megépíthető LEGO® Friends Fagyis tricikli játékkal!

Keverj és kotyvassz a fagyis tricikli játékkal!

• Ez a LEGO® fagyis tricikli (41389) nagyszerű ajándék bárkinek, aki imádja a fagylaltot. A kreatív öntetek özönleni fognak, miközben a gyerekek eljátsszák, ahogy ínycsiklandó finomságokat árulnak – vagy eljátszhatják a vásárló szerepét is.
• Ez a készlet 97 elemet tartalmaz, így a játék hamar elkezdődhet. A gyermekek úgy árulhajták a játék ételt, hogy Stephanie minifigurája a kocsi mögött szolgálja ki a vevőket, Dash, a kutya pedig kint játszik – vagy fordítva!
• A kis eladó együtt és külön is játszhat a járművekkel, hiszen a mini fagylaltos kocsit lecsatolhatják a LEGO® robogóról. Összekeverheti egymással a játék ételeket, így olyan ízű fagylaltot adhat a vásárlóknak, amilyet csak megkívánnak!
• Nagyszerű ajándék a 6 éves vagy annál idősebb fiúk és lányok számára, akik megérdemelnek egy kis ínycsiklandó meglepetést. Az útmutató rövid és aranyos, így még kevés építési tapasztalattal is gyorsan elkészíthetők a klassz játék ételek!
• A több mint 7 cm magas és 14 cm hosszú modell kevés helyet foglal az asztalon kiállítva, és elég kicsi ahhoz, hogy bárhová magaddal vidd a játékot. Vagy kombináld bármelyik más LEGO® készlettel, az igazán kreatív játékhoz!
• Ez nem egy egy helyben álló LEGO® Friends készlet – az összes kerék forog rajta. Nincs szükség elemekre, hiszen ezt az aranyos, gyermekeknek szánt fagylaltos kocsit kizárólag a tolóerő hajtja!
• Vajon kis építőd készen áll egy lenyűgöző játékélményre? Töltsd le a LEGO® Life alkalmazást, majd segíts neki az Instructions PLUS használatában, hogy közelítő, forgó és „szellem“ módban is megnézhesse a fagylaltos készletet. Építés a digitális korban!
• Vezesd be kis építődet a LEGO® Friends világába! Heartlake City-ben mindenki örömmel fogadja a gyermekeket, ahol bármit elérhetnek, amire vágynak a szívük mélyén, legjobb barátaik társaságában.
• A LEGO® játékok a legszigorúbb iparági szabványoknak felelnek meg, így az apró ujjak számára könnyen felvehetők, elhelyezhetők és szétszedhetők – ami már 1958 óta így van.
• A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO® kockákat és elemeket, így biztosítva, hogy minden építőkészlet megfeleljen a globális biztonsági és minőségi szabványoknak.

Additional Information

Életkor

, , , , , , , , , , , , ,

Korosztály

, , , , ,

Márka

,

Nem

Gyártó

Szállítási összehasonlító táblázat: